KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

ASBIS news

December 03, 2007
Prenosnik Nobile 1528W, ki so ga naši Srpski klegi poslali na test k lokalnim "gurujem" skupine ITsvet.com se je odrezal zelo dobor in bil deležen veliko pohval. Predvsem je navduševal design prenosnika in kvalitetna izdelava
November 28, 2007
Moderen črno-oranžni multimedijski predvajalnik je majhnih dimenzij ter z odlično kvaliteto zvoka. 2.0"TFT zaslon omogoča popoln prikaz slik in video formata.
November 23, 2007
Prenosnik Prestigio Nobile 1528W je ponudba, ki se ji ne boste mogli upreti. Napredna platforma, dvojedrni procesor in diskreten grafični procesor ponujajo visoke zmogljivosti.
November 19, 2007
Pri Prestigio Technologies Ltd. so na trg poslali novo GPS napravo z 4.3” "touch-screen" TFT zaslonom, 30 jezični meni in 1 GB/2 GB vgrajenega spomina.
November 15, 2007
ASBIS has extended the distribution agreement with Corsair Memory to include Serbia, Croatia and Slovenia.
November 09, 2007
Skupina ASBIS proslavlja 12. obletnico obstoja sedeža podjetja na Cipru. ASBIS je na Cipru od 9. Novembra 1995.
November 07, 2007
Vodilni Polski dnevnik Parkiet je izpostavil ASBIS-ovo nedavno uvrstitev na Varšavsko borzo vrednostnih papirjev.
Oktober 22, 2007
ASBIS bo začel z dobavo Lite-On-ovih novih cenOmax digitalnih okvirjev.
Oktober 09, 2007
Zaradi povečanega obsega dela želimo našo ekipo okrepiti in iščemo nove, komunikativne in dinamične sodelavce/ke za delovno mesto pomočnika v veleprodaji - 4 delovna mesta ter 2 nova sodelavca za delo v servisnem oddelku.
September 17, 2007
Pri reviji SWPower so imeli v Septembrski številki test zunanjih diskov različnih proizvajalcev. Na samem testu se je disk odrezal več kot odlično saj je v številnih testih pometel z konkurenco!
September 14, 2007
ASBIS je prejel nagrado "Best Partner of the Year" s strani XpertVision, vodilnega Tajvanskega proizvajalca grafičnih kartic. Nagrado je prejel predvsem zaradi odličnega sodelovanja med ASBIS-om in XpertVision-om pri distribuciji grafičnih kartic, ki temeljijo na nVidia in ATI naborih.
September 11, 2007
Podjetje Canyon že od nekdaj sledi modernim trendom in tako so pred kratkim predstavili nahrbtnik za prenosne računalnike CNR-NB1. Nahrbtnik je primeren predvsem za 15.4” zaslonske prenosnike, kar pa je tudi najpogostejši format prenosnika.
September 10, 2007
V želji razširitve "Regular Line" linije svojih proizvodov Canyon pripravlja kompletno novo proizvodno linijo v moderni barvni kombinaciji.
September 09, 2007
Canyon CNR-BTH1 - nove bluetooth slušalke, zelo lahke in atraktivnega izgleda. Kmalu pri ASBIS-u! V kolikor razmišljate o nakupu novih Bluetooth slušalk, vam predstavljamo nove Canyon CNR-BTH1 slušalke.
September 03, 2007
ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), vodilni dobavitelj računalniških komponent v EMEA regiji, je naznanil začetek promocijskega programa z naslovom "The Month of Intel Motherboards’. Program bo usmerjen na promocijo Intel Desktop plošč pri ASBIS partnerjih po vsej vzhodni Evropi, Rusiji in CIS državah.
Avgust 28, 2007
Od 1.1.2008 ne bo več proceorjev Core 2 Duo in Core 2 Quad. Enako velja za Centrino Duo in Centrino Pro. Tako bodo vsi procesorji, ki pripadajo liniji Core 2 Duo in Core 2 Quad nosili samo oznako Core 2. Dvojedrni in štirijedrni procesorji se že razlikujejo po oznakah modelov.
Avgust 27, 2007
Prestigio je predstavil nove LCD TV modele pod imenom P320CU in P400CU , ki izražata visoko kvaliteto in vrhunski dizajn primeren za vsak interier. Unikatnost ovih modelov povdarja "Piano Black" črni dizajn s svojo elegantnostjo in ekskluzivnim izgledom...
Avgust 24, 2007
S povečanjem delovnega takta z 2,0 GHz na 3,0 GHz pri samo 50 vatih lahko sedaj uporabniki dosežejo večjo zmogljivost ob večjih energijskih prihrankih. S predstavitvijo dveh štirijedrnih procesorjev Intel Xeon podjetje Intel nadaljuje s tradicijo predstavljanja svojih štirijedrnih procesorjev za strežnike in drugih izdelkov pred napovedanim rokom. Nove procesorje odlikuje izjemna kombinacija zmogljivosti in energijske učinkovitosti, skupaj s cenovno strategijo pa spodbuja poslovni svet v uporabo večjedrnih sistemov.
Avgust 23, 2007
Pri ASBIS-u dobavljiva matična plošča Intel® Desktop Board D945GCPE , ki predstavlja učinkovito rešitev z integrirano grafiko in je namenjena uporabnikom, ki so pozorni na ceno.
Avgust 23, 2007
Če želite najti spomin za svoj prenosnik ali namizni računalnik, digitalni fotoaparat, PDA napravo ali mobilni telefon , imate sedaj možnost uporabiti Kingston konfigurator, ki vam bo močno olajšal iskanje.
http://asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci