ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS proslavlja 12. leto v znamenju odličnih Q3 rezulatatov poslovanja!

November 09, 2007

ASBIS proslavlja 12. leto v znamenju odličnih Q3 rezulatatov poslovanja!

Skupina ASBIS proslavlja 12. obletnico obstoja sedeža podjetja na Cipru. ASBIS je na Cipru od 9. Novembra 1995.

Skupina ASBIS proslavlja 12. obletnico obstoja sedeža podjetja na Cipru. ASBIS je na Cipru od 9. Novembra 1995. Po nekaj letih zmerne rasti, je podjetje ponovno objavilo odlične poslovne rezultate. K vsesplošni uspešnosti je seveda pripomogla tudi kotacija na eni izmed največjih borz "Warsaw Stock Exchange" z dnem 30.10.2007.

ASBIS Reception DeskPo podatkih finančnega poročila, ki je bilo objavljeno danes, je podjetje v treh mesecih povečalo vrednost za $933 millionov dolarjev, kar predstavlja 39.9% rast.

Siarhei Kostevitch , generalni direktor podjetja ASBIS, komentira:

 "Zelo smo veseli in ponosni na rezultate, ki smo jih objavili. Veseli nas tudi da napredujemo na področju poslovanja naše distribucijske mreže poleg lastnih znamk tudi z končanimi produkti. Rast je plod trdega dela in predanosti vodilnega kadra. Z dobrim delom bomo vrednost delnic , ki kotirajo na Varšavski borzi le še povečali."

Skoraj vse blagovne znamke podjetja so doživele rast tako v količini prdaje kot tudi v zaslužku. Največji napredek je občutiti na področju pordaje programskih licenc na celotnem področju kjer je podjetje tako ali drugače prisotno. V tem primeru gre predvsem zahvaliti vladam nekaterih držav kjer podjetje operira, saj so spodbujale uporabo in nakup programske opreme od legalih virov kot je ASBIS.

Prodaja Toshibinih prenosnikov se je ravno tako močno povečala, kar je podjetju omogočilo da uživa vlogo vodilnega v prodaji te znamke v vseh regijah kjer se pojavlja ASBIS. 

Stabilizacija cen (procesorji, centralne enote, trdi diski, ...) in pričakovano povečano povpraševanje v septembru je le še povečalo uspešnost prodaje v tem kvartalu.

Cenovna vojna med dvema največjima proizvajalcema procesorjev (Intel in AMD) se je ustavila in predstavitve novih tehnologij obeh proizvajalcev je pripomoglo k povečanju povprečne prodajne cene, kar je ponovno povečalo število prodanih kosov in s tem tudi zaslužek.

Prestigio monitorsV primerjavi z letom 2006 je podjetje za 42 % povečalo prodajno maržo. To je bilo doseženo zaradi zmožnosti podjetja, da še izboljša izgled produktov ter popravi prodajo končanih produktov (tudi prenosnikov) lastne blagovne znamke Prestigio in Canyon v vseh državah kjer podjetje tudi deluje.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.