ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
ASBIS razširja svojo rešitev Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi

Oktober 29, 2023

ASBIS, Pure Storage

ASBIS razširja svojo rešitev Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi

ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ASBIS bo sedaj ponujal Pure Storage rešitve strankam v 27 državah v regiji EMEA, vključno z devetimi novimi. Sodobna tehnologija Pure Storage, v kombinaciji s strokovnostjo ASBIS na trgu, učinkovito bo zadovoljila naraščajoče zahteve podjetij in jim zagotovila neprekosljive infrastrukturne rešitve.

ASBIS bo zdaj ponujal rešitve Pure Storage strankam v 27 državah v regiji EMEA, vključno z devetimi novimi. Sodobna tehnologija Pure Storage v kombinaciji s strokovnostjo ASBIS na trgu učinkovito zadovolji rastoče zahteve podjetij in jim zagotavlja neprekosljive infrastrukturne rešitve.

ASBIS in Pure Storage, pionir na področju IT, ki zagotavlja najnaprednejšo tehnologijo za shranjevanje podatkov in storitev na svetu, sta leta 2018 vzpostavila partnerstvo s skupnim ciljem sodelovanja v več državah, vključno s Srednjo Azijo, baltskimi državami, Gruzijo, Armenijo, Azerbajdžanom, Kazahstanom in Ukrajino. Leta 2021 se je partnerstvo širilo tudi na Ciper, Bolgarijo, Severno Makedonijo in Kosovo. Leta 2022 se je partnerstvo razširilo še na Grčijo.   Kot rezultat njihovega močnega sodelovanja je pripeljalo do razširitve svojega partnerstva ter vključila dodatnih 9 držav: Romunijo, Madžarsko, Hrvaško, Slovenijo, Srbijo, Malto, Črno goro, Bosno in Hercegovino ter Albanijo do sredine leta 2023. ASBIS zdaj distribuira tehnologijo Pure Storage svojim strankam v regiji EMEA, kar zajema 27 držav. To sodelovanje združuje obsežno prisotnost ASBIS na trgu in edinstvene rešitve za upravljanje podatkov Pure Storage, dostavljene prek modela Pure Storage Evergreen, kar omogoča obema podjetjema, da učinkovito dosežeta in oskrbita širši krog strank na lokalnem trgu. ASBIS in Pure Storage se zavezujeta, da bosta tesno sodelovala in pomagala strankam spodbujati inovacije, izboljšati sposobnosti upravljanja podatkov ter podjetjem omogočila razširljive in učinkovite tehnologije za shranjevanje.  

Z zagotavljanjem rešitev Pure Storage lahko ASBIS strankam ponudi vodilne trajnostne tehnologije za shranjevanje z visoko zmogljivostjo, vključno z vsemi pomnilniki flash, ki ponujajo privlačno vrednostno ponudbo za stranke, ki iščejo učinkovite in zanesljive infrastrukturne rešitve, kot so:  

  • FlashArray//X™: Optimiziran za zmogljivost, all-flash, end-to-end NVMe in NVMe-oF niz za shranjevanje, zasnovan za zagotavljanje združenega shranjevanja blokov in datotek z zmogljivostjo, zanesljivostjo in razpoložljivostjo za kritične poslovne storitve.
  •  FlashArray//C™: Niz za shranjevanje all-flash NVMe, ki je optimiziran za kapaciteto in uporablja QLC flash za zagotavljanje zmogljivosti flash po cenovno ugodni ekonomiki hibridov.
  •  FlashBlade//S™: Enotna rešitev za shranjevanje hitrih datotek in objektov (UFFO), ki je enostavna za upravljanje, implementacijo in razširitev skladno s potrebami po shranjevanju.
  •  Družina Pure//E: Po cenah, primerljivih z alternativami na disku, družina Pure//E ponuja visoko zanesljivo in razširljivo rešitev, ki zagotavlja hitrejše in boljše rezultate ter omogoča resničnost popolnoma vse-flash podatkovnega centra.
  •  Ekonomičnost, učinkovitost, trajnost. Vse-flash po ceni diska - brez stroškov diska.
  •  Platforma za storitve podatkov Kubernetes Portworx: Najbolj celovita popolnoma integrirana rešitev za vztrajno shranjevanje, zaščito podatkov, obnovo ob nesrečah, varnost podatkov, migracije med oblaki in avtomatizirano upravljanje kapacitete za aplikacije, ki se izvajajo na Kubernetes.
  •  FlashStack®: Moderna konvergirana infrastruktura (CI) rešitev, ki združuje FlashArray™ ali FlashBlade s tehnologijami, ki so potrjene s strani Cisco, za zagotavljanje računalniških, shrambnih in omrežnih virov.
  •  AIRI//S™: Popolnoma opremljena infrastruktura, pripravljena za umetno inteligenco, ki združuje surovo moč NVIDIA GPU-jev z masovnim vzporednim delovanjem in visokozmogljivim FlashBlade.

Yurii Koval, vodja poslovnega razvoja za shranjevanje v podjetju ASBIS Enterprises plc, je povedal: "Z veseljem sporočamo razširitev našega distribucijskega partnerstva s podjetjem Pure Storage, ki zdaj zajema še več držav. Stava na Pure Storage, ki smo jo naredili pred petimi leti, zdaj kaže pravilnost naše izbire. Hitro rastemo z podjetjem Pure Storage. Ta rast je dokaz brezhibnega sodelovanja med našimi ekipami. Naši strokovnjaki pri ASBIS so visoko usposobljen kader za delo s produkti Pure Storage in z veseljem bodo pomagali sistemskim integratorjem, ponudnikom storitev v oblaku in podatkovnim centrom pri izbiri najboljših rešitev za njihove potrebe."  

Geoff Greenlaw, podpredsednik za kanale v regijah EMEA in Latinska Amerika pri Pure Storage, je dejal: "Uspeh naših partnerjev je uspeh za Pure. Kot podjetje, ki je stoodstotno osredotočeno na kanal, smo veseli, da širimo svoje partnerstvo s podjetjem ASBIS, da pomagajo organizacijam v regiji omogočiti inovacije s ponudbo dinamične izkušnje shranjevanja, podobne oblaku, ki so prilagodljive, na zahtevo in dostavljene kot koda."    

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.