ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
Akcijski zimski prihranki: AENO nudi izjemno ponudbo grelnikov

Januar 14, 2024

Akcijski zimski prihranki: AENO nudi izjemno ponudbo grelnikov

Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele grelnikov v mesecu januaru

 

Dvojni prihranki z grelniki AENO

Prihranki z grelniki AENO se raztezajo onkraj mikavnega 25% znižanja cen. Stranke ne koristijo le prvotne prednosti nižje cene, temveč grelniki AENO tudi prispevajo pri obsežnemu varčevanju z energijo. Grelniki presegajo konvencionalne metode ogrevanja, kot so klasično ogrevanje, klimatske naprave, talno ogrevanje in centralno ogrevanje, saj so grelniki AENO energetsko bolj učinkovit. S popolno uporabo več kot 700 vatov moči lahko temperaturo plošče učinkovito prilagodimo prek aplikacije, in sicer od 120 stopinj Celzija do 60 stopinj Celzija, kar zagotavlja prilagodljivost in varčevanje z energijo. Grelniki AENO so dvakrat bolj učinkoviti kot konvencionalni modeli; ko je dosežena želena temperatura, se grelnik samodejno izklopi, tako ni nepotrebne porabe električne energije, medtem, ko se ohranja temperatura prostora v SMART načinu. AENO Eco grelniki omogočajo prilagodljive nastavitve temperature, uporabnikom pa dajejo možnost optimizacije porabe energije in s tem zmanjšanje stroškov. Mobilna aplikacija omogoča upravljanje naprave ter dostop do spremljanja porabe energije in načrtovanja za izboljšane energetske učinkovitost. 

 

Udobje doma in zdravje  Grelniki AENO dajejo prednost tako udobju kot tudi zdravju. Za razliko od običajnih klimatskih naprav, ne izsušujejo zraka ali porabljajo kisika. Ta lastnost je še posebej koristna za ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje. Grelniki delujejo brez izpihovanja zraka, kar jih naredi idealne za ljudi z alergijami, saj preprečujejo širjenje peloda in prahu. AENO grelniki pomagajo ustvariti udobje v vašem domu. Njihov eleganten ultra-tanek dizajn (samo 11 mm) je izdelan iz premium anodiziranega aluminija, LED model ima tudi eleganten LED zaslon. Ti grelniki se brez težav vključijo v katerikoli notranji prostor, bodisi kot osrednja točka ali diskretno vgrajeni v ozadje, z možnostjo montaže na steno ali pa postavljeni na tla AENO Premium Eco Smart grelniki opredeljujejo ogrevanje doma z združevanjem funkcionalnosti in estetske privlačnosti. S petimi modeli, ki so na voljo v treh barvah - beli, črni in sivi - opremljenimi z LED zaslonom in gumbi za regulacijo temperature (Premium Eco Smart LED model) ter funkcionalni z mobilno aplikacijo. 

 

Najdite trgovino tukaj: 

https://www.mimovrste.com/iskanje?s=AENO%20pametni%20IR%20panel

https://www.shoppster.si/search/aeno%20premium%20eco

https://shop.ece.si/katalog/ogrevanje-in-hlajenje/ir-paneli/16870-ir-panel-aeno-premium-eco-smart-heater-700w---crna/

https://pegasus-pro.si/irpaneli

https://www.izdelek.si/product/aeno-premium-eco-pametni-grelnik-rn/

https://www.nakupovanje.net/i_214075_aeno-premium-eco-agh0002s-pametni-grelnik

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.