ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Seagate 1TB disk odličen na testih

Oktober 31, 2007

Seagate 1TB disk odličen na testih

Od kar so diski na tržišču (Junij 2007), je Seagate-ova enajsta generacija Barracuda diskov prejela številne pozitivne komentarje in se odlično odrezala na testih.

Od kar so diski na tržišču (Junij 2007), je Seagate-ova enajsta generacija Barracuda diskov prejela številne pozitivne komentarje in se odlično odrezala na testih. Spodaj lahko najdete le nekaj komentarjev s strani različnih virov:

Bit-Tech.net

Seagate Barracuda 7200.11 "Seagate-ov novi "težkokategornik" je del najnovejše enajste generacije Barracuda trdih diskov 7200.11. V skupini so 500GB, 750GB in 1TB modeli diskov, vendar povečana kapaciteta ni vse kar premorejo novinci. Veliko tehnoloških izboljšav so bili deležni, veliko le-teh izboljšav bo pripomoglo k nazivu "prava izbira" ob nakupu novega trdega diska."


Computerworld

"Pričakovali bi da produkt, ki je dosegel svojo 11. generacijo ne bo več naredil pravega vtisa. Vendar pa zadeva pri novih Barracuda 7200.11 trdih diskih prav nič ne drži.  V 11. generaciji so Barracuda diski dvignili tehnologijo na nov nivo s svojim 1TB izdelkom.  ST31000340AS, Seagate-ova najnovejša pošast uporablja Serial ATA NCQ vmesnik in ima kar 32MB predpomnilnika.

BootDaily.com

"Seagate nadaljuje z pretresanjem tržišča s svojimi najnovejšimi Barracuda ES.2 diski, ki imajo celo 1TB kapacitete. Med tem ko je bil sicer Hitachi prvi v vrsti z 1TB diskom v roki, je Seagate prvi z 1TB diskom, ki ima še posebne predelave v BIOS-u, ki bodo predvsem zanimive za poslovne uporabnike.

Seagate Barracuda Award

The Barracuda ES.2 –  je najhitrejši 1-TB disk trenutno na tržišču in sigurno ne bo razočaral poslovne ali zahtevne uporabnike, ki zahtevajo kar največ pri shranjevanju. Seagate diski slovijo po svoji 5 letni garanciji ter izjemnih performansah."

Naročite Seagate 1TB disk v ASBIS B2B Trgovini

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.