ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Prestigio predstavil novi produkt - Digitalna denarnica

Oktober 17, 2007

Prestigio predstavil novi produkt - Digitalna denarnica

Digitalna denarnica je multifunkcijska naprava, saj služi kot - spravljanje denarja in kartic v usnjene predalčke ter nova in nenavadna funkcija - do 100GB prostora na trdem disku, ki je vgrajen v samo stranico denarnice.

Limassol (Ciper), 17.10.2007 -- Prestigio Technologies Ltd., dinamično mednarodno podjetje s "state-of-the-art" produkti za digitalen dom in pisarno je predstavilo digitalno denarnico, ki je multifunkcijska naprava, saj služi kot - spravljanje denarja in kartic v usnjene predalčke ter nova in nenavadna funkcija - do 100GB prostora na trdem disku, ki je vgrajen v samo stranico denarnice.

Stil proti uporabnosti – je to stvar prioritet? Digitalna denarnica Prestigio je unikatni produkt kjer se trendovski in sofisticiran stil sreča z uporabnostjo. Denarnica ima funkciej navadne denarnice, tako da lahko v njo spravimo denar in kartice, sedaj pa so denarnici dodali še funkcijo shranjevanja podatkov. Sedaj je namreč v samo denarnico vgrajen tudi trdi disk, ki pridno hrani vaše dragočene podatke ne glede vašo destinacijo.

Pri poplavi shranjevalnih enot nima digitalna denarnica niti enega konkurenta. Narejena za moške, ki cenijo "hi-tech" produkte vendar radi ostanejo v stiku z sodobno modo. Lahka in tanka z vgrajenim trdim diskom je nova digitalna denarnica zelo kompaktna. Z kapaciteto shranjevanja podatkov do 100 GB je ta denarnica idealna za vse moške, ki delajo na poti in potrebujejo podatke vedno in povsod.

Naveza klasičnega stila in moderne mobilne tehnologije ustvarja ta edinstven produkt.

Značilnosti:

  • Stilska usnjena denarnica z predalčki in  prekati;
  • 40, 60, 80 ali 100 GB kapacitete v Pocket Drive II napravi, ki je vgrajena v notranjost;
  • Unikaten in modni produkt za modne moške

Za več obiščite  www.prestigio.com.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.