ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Prestigio predstavil novi produkt - Digitalna denarnica

Oktober 17, 2007

Prestigio predstavil novi produkt - Digitalna denarnica

Digitalna denarnica je multifunkcijska naprava, saj služi kot - spravljanje denarja in kartic v usnjene predalčke ter nova in nenavadna funkcija - do 100GB prostora na trdem disku, ki je vgrajen v samo stranico denarnice.

Limassol (Ciper), 17.10.2007 -- Prestigio Technologies Ltd., dinamično mednarodno podjetje s "state-of-the-art" produkti za digitalen dom in pisarno je predstavilo digitalno denarnico, ki je multifunkcijska naprava, saj služi kot - spravljanje denarja in kartic v usnjene predalčke ter nova in nenavadna funkcija - do 100GB prostora na trdem disku, ki je vgrajen v samo stranico denarnice.

Stil proti uporabnosti – je to stvar prioritet? Digitalna denarnica Prestigio je unikatni produkt kjer se trendovski in sofisticiran stil sreča z uporabnostjo. Denarnica ima funkciej navadne denarnice, tako da lahko v njo spravimo denar in kartice, sedaj pa so denarnici dodali še funkcijo shranjevanja podatkov. Sedaj je namreč v samo denarnico vgrajen tudi trdi disk, ki pridno hrani vaše dragočene podatke ne glede vašo destinacijo.

Pri poplavi shranjevalnih enot nima digitalna denarnica niti enega konkurenta. Narejena za moške, ki cenijo "hi-tech" produkte vendar radi ostanejo v stiku z sodobno modo. Lahka in tanka z vgrajenim trdim diskom je nova digitalna denarnica zelo kompaktna. Z kapaciteto shranjevanja podatkov do 100 GB je ta denarnica idealna za vse moške, ki delajo na poti in potrebujejo podatke vedno in povsod.

Naveza klasičnega stila in moderne mobilne tehnologije ustvarja ta edinstven produkt.

Značilnosti:

  • Stilska usnjena denarnica z predalčki in  prekati;
  • 40, 60, 80 ali 100 GB kapacitete v Pocket Drive II napravi, ki je vgrajena v notranjost;
  • Unikaten in modni produkt za modne moške

Za več obiščite  www.prestigio.com.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.