ASBIS novice

Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
ASBIS pridobil naziv "Investors’ Trust"!

November 07, 2007

ASBIS pridobil naziv "Investors’ Trust"!

Vodilni Polski dnevnik Parkiet je izpostavil ASBIS-ovo nedavno uvrstitev na Varšavsko borzo vrednostnih papirjev.

Vodilni Polski dnevnik Parkiet je izpostavil ASBIS-ovo nedavno uvrstitev na Varšavsko borzo vrednostnih papirjev. Tukaj je odlomek članka iz dnevnika.

Warsaw Stock Exchange“1Varšavska borza je bila v torek močno obiskana. Razlog za to so bile povečane aktivnosti treh podjetji  – ASBIS, Integer, in Divicom. Prva dva podjetja so praznovala svojo uvrstitev na glavno tžišče vrednostnih papirjev, med tem pa je tretje podjetje praznovalo priključitev k 12. podjetjem, ki so uvrščena na alternativno tržišče imenovano "NewConnect" market.

ASBIS, s sedežem na Cipru, je postalo 62. po vrsti ter 8. tuje podjetje na lestvici WSE letos. Na trg je prispelo že preko 55.4 mln delnic. Na začetku trgovanje je vrednost delnice zrastla za 6.46 % ter dosegla vrednost 6.92 zlotov. Proti koncu dneva  so kupci plačali 6.89 za delnico. Ta dan je roke izmenjalo kar 130,000 delnic!

 

“To je zgodovinski dan za naše podjetje in skok naprej pri zagotavljanju dobre postavitve podjetja na mednarodnem trgu. Zahvaljujoč uvrstitve delnic na eno izmed vodilnih borz v regiji likvidnost le-tem raste.”, je povedal Marios Christou, ASBIS-ov glavni finančnik.

 

ASBIS je zbral kar 49 million zlotov s prodajo delnic. Zaslužek bo poleg ostalih stvari porabljen za razvoj poslovanja v regiji…”

Copyright: www.Parkiet.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.