ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS pridobil naziv "Investors’ Trust"!

November 07, 2007

ASBIS pridobil naziv "Investors’ Trust"!

Vodilni Polski dnevnik Parkiet je izpostavil ASBIS-ovo nedavno uvrstitev na Varšavsko borzo vrednostnih papirjev.

Vodilni Polski dnevnik Parkiet je izpostavil ASBIS-ovo nedavno uvrstitev na Varšavsko borzo vrednostnih papirjev. Tukaj je odlomek članka iz dnevnika.

Warsaw Stock Exchange“1Varšavska borza je bila v torek močno obiskana. Razlog za to so bile povečane aktivnosti treh podjetji  – ASBIS, Integer, in Divicom. Prva dva podjetja so praznovala svojo uvrstitev na glavno tžišče vrednostnih papirjev, med tem pa je tretje podjetje praznovalo priključitev k 12. podjetjem, ki so uvrščena na alternativno tržišče imenovano "NewConnect" market.

ASBIS, s sedežem na Cipru, je postalo 62. po vrsti ter 8. tuje podjetje na lestvici WSE letos. Na trg je prispelo že preko 55.4 mln delnic. Na začetku trgovanje je vrednost delnice zrastla za 6.46 % ter dosegla vrednost 6.92 zlotov. Proti koncu dneva  so kupci plačali 6.89 za delnico. Ta dan je roke izmenjalo kar 130,000 delnic!

 

“To je zgodovinski dan za naše podjetje in skok naprej pri zagotavljanju dobre postavitve podjetja na mednarodnem trgu. Zahvaljujoč uvrstitve delnic na eno izmed vodilnih borz v regiji likvidnost le-tem raste.”, je povedal Marios Christou, ASBIS-ov glavni finančnik.

 

ASBIS je zbral kar 49 million zlotov s prodajo delnic. Zaslužek bo poleg ostalih stvari porabljen za razvoj poslovanja v regiji…”

Copyright: www.Parkiet.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.