ASBIS novice

Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Toshiba garancija "No Matter What Guarantee" podaljšana do 31. oktobra 2009

September 07, 2009

Toshiba garancija "No Matter What Guarantee" podaljšana do 31. oktobra 2009

Toshibina garancija »No Matter What Guarantee«* je izjemna uporabniška akcija, ki zagotavlja neprekosljivo vrednost. Vse od predstavitve uporabnikom omogoča udobnejši nakup Toshibinih izdelkov, varen v zavedanju, da imajo kritje za primer kraje in morebitnih poškodb prenosnika, pa tudi za primer, če bi ugotovili, da kupljeni prenosni računalnik morda ni tisto, kar so iskali.**

Maja smo akcijo podaljšali in ji dodali zavarovanje za primer brezposelnosti, ki je pomembno za uporabnike, saj jim vrača zaupanje v teh gospodarsko nestabilnih časih. Danes vas z veseljem obveščamo, da bomo razpoložljivost garancije »No Matter What Guarantee«* podaljšali do 31. oktobra 2009 ter s tem našim uporabnikom dali dodatna dva meseca časa, da izkoristijo to edinstveno promocijo. ***

Ta promocija našim uporabnikom zagotavlja resnično dodano vrednost, ki bi lahko bila bistveni dejavnik pri odločitvi za nakup, in odraža naše zaupanje v naše izdelke. Uporabniki so lahko prepričani, da Toshibini prenosniki zagotavljajo vrhunsko učinkovitost in najvišjo garancijo, da imajo zanje kritje za skoraj vse primere.

Poleg tega, da smo podaljšali akcijo, smo ustvarili tudi nov oglasni video, v katerem so poudarjene prednosti sheme. Vabimo vas, da s tem videom podprete promocijo, saj verjamemo, da jo spodbuja na učinkovit in lahkoten način.

Garancija »No Matter What Guarantee«* je med Toshibinimi uporabniki izredno priljubljena in radi bi se vam zahvalili za podporo te sheme. Zelo se veselimo sodelovanja z vami pri zagotavljanju še večjega uspeha te promocije.

* »Garancija v vseh primerih«
** Veljajo določila in pogoji. Če želite natančnejše informacije, obiščite spletno mesto www.nomatterwhatguarantee.com.
*** Garancija krije novokupljene prenosne računalnike Toshiba, ki jih registrirate v roku 7 dni od nakupa.

Kliknite tukaj na zakup Toshiba prenosnikov na naši spletni trgovini!
Več informacij o »No Matter What Guarantee« najdete na strani www.trust-toshiba.com
 
 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.