ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Supermicro je predstavil celoten portfelj A+ strežniških rešitev, optimiziranih za nove AMD EPYC™ procesorje

Junij 21, 2017

Supermicro, AMD, solutions, CPU

Supermicro je predstavil celoten portfelj A+ strežniških rešitev, optimiziranih za nove AMD EPYC™ procesorje

Dvojne in enojne podnožne rešitve izboljšajo zmogljivost in TCO prednosti, podpirajo novo AMD EPYC™ 7000 serijo procesorjev z 32 "Zen" jedri in 64 nitmi

ONLINE nakup

Supermicro in 
AMD izdelki

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), vodilni proizvajalec na področju računalništva, shranjevanja in omrežnih tehnologij, vključno z "zelenimi" računalniki, napoveduje nove strežnike z dvojnim podnožjem in prihajajoče rešitve za enojna podnožja, ki podpirajo AMD EPYC™, najnovejšo družino zmogljivih AMD procesorjev. 

Supermicro je naznanil dobavljivost 1U in 2U Ultra dual-socket A+ strežnikov, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo izjemno zmogljivost, fleksibilnost, razširljivost in uporabnost, ki je potrebna za zahtevna okolja in delovne obremenitve podjetja. Dokazano Ultra dizajn podpira najnaprednejše AMD EPYC™ procesorje, pomnilnike z visoko zmogljivostjo, mrežne povezave 25G/10G/1G, optimizirane možnosti razširitve PCI-E, različne možnosti shranjevanja, vključno z 24/10 All-Flash NVMe in 2U/1U, 2.5" in 3.5" hot-swap izbiro ležišč, GPU podporo in napajalnike Titanium Level z najvišjo učinkovitostjo. 

Supermicro pozicionira prilagodljiv dvo-procesorski Tower / 4U sistem, ki podpira matično ploščo EATX, bogato z lastnostmi in enosmerne strežniške sisteme za Mainstream rackmount, ki zagotavljajo optimizacijo stroškov in razširljive izbire I/O. Z visoko zmogljivostjo, manjšo porabo energije in zmanjšano zmogljivostjo CAPEX lahko stranke te sisteme uskladijo s svojimi delovnimi obremenitvami brez kompromisov. 

Izdelki Supermicro Twin vključujejo dvoslojno 2U 4-node platformo, ki zagotavlja najvišjo učinkovitost podatkovnega središča v različnih aplikacijah in delovnih obremenitvah, podpira do 32 jeder na procesorjih AMD EPYC, največj 16 rež za DIMM, visoko I/O zmogljivost z širokim naborom možnosti shranjevanja, vključno z 24 All-Flash NVMe diski. Ta Twin sistem omogoča optimalno toplotno kapaciteto za maksimalno zmogljivost, učinkovitost in zračno hlajenje. 

Ta popolni portfelj izdelkov Supermicro si prizadeva za revolucijo na trgu z dual-socket strežniki, hkrati pa preoblikuje pričakovanja za enosmerne strežnike s podporo za AMD EPYC procesorje, ki zagotavljajo izjemno gostoto in zmogljivost jedra, boljšo pasovno širino pomnilnika in izjemno podporo za visoke hitrosti vhodnih / izhodnih (I/O) kanalov v enem procesorju. Supermicro strežniki, ki podpirajo AMD EPYC procesorje, bodo korenito znižali TCO podatkovnih središč z optimirizanim ravnotežjem med spominom, I/O in viri za shranjevanje. 

"Supermicro linija izdelkov je v industriji nenadna, z najmočnejšimi optimiziranimi konfiguracijami matične plošče in strežnika za podatkovne centre, HPC in računalništvo v oblaku," je povedal Don Clegg, podpredsednik za trženje in poslovno razvojno področje podjetja Supermicro. "Povečanje zmogljivosti na vat in dolar, naš širok izbor rešitev, zasnovanih na AMD EPYC, nudi partnerjem novo paleto močnih in energetsko učinkovitih strežniških možnosti, ki lahko znižajo skupni TCO."

"Novi procesorji AMD EPYC so bili zasnovani tako, da zagotavljajo optimizirane zmogljivosti na vat in rešujejo kompleksni podatkovni center in izzive računalništva v oblaku, s katerimi se danes srečujejo uporabniki," je povedal Scott Aylor, podpredsednik podjetja AMD. "Z močnim paketom rešitev Supermicro za strežnike, ki se opremljajo z novimi procesorji AMD EPYC, lahko kupci uvedejo optimizirane rešitve, prilagojene njihovim specifičnim aplikacijam in izkoristijo kombinacijo več jeder, večjo pomnilniško pasovno širino in več I/O, ki jih nudi EPYC."

Prenesite si brošuro A+ Servers AMD EPYC™ 7000 Series


Za več informacij nas kontaktirajte ali izpolnite obrazec!

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.