ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Seagate terabajtni Enterprise trdi disk za prenosnike

December 17, 2010

Seagate

Seagate terabajtni Enterprise trdi disk za prenosnike

Druga generacija Constellation.2 izdelkov z visokimi kapacitetami trdih diskov za podjetja in nizko porabo energije; optimizirani za IT centre podatkov in delo v oblaku.

KUPITE ONLINE

 
 

Druga generacija Constellation.2 izdelkov z visokimi kapacitetami trdih diskov za podjetja in nizko porabo energije; optimizirani za IT centre podatkov in delo v oblaku

Seagate (NASDAQ:STX) je predstavil Constellation.2™, prvi 6.35 cm / 2.5"  enterprise trdi disk s kapaciteto 1 TB. Constellation.2 trdi disk je namenjen za strežniška okolja in je odlična kombinacija visoke kapacitete, 6Gb/s zmogljivosti , superiorne integritete podatkov in nizke porabe energije.

Constellation.2 trdi disk je namenjen za sestavljalce sistemov in OEM proizvajalce računalnikov, ki želijo ponuditi konkurenčne in zmogljive izdelke prihodnosti. Constellation.2 trdi disk je odličen za uporabo v Directed Attached Storage (DAS), Network Attached Storage (NAS) in Storage Area Network (SAN) okoljih. Primeren je za manjša ali srednja podjetja in tudi za največje korporacije z lastnimi centri podatkov ali za delo v oblaku.

Constellation.2 trdi disk je na voljo v kapacitetah 250GB, 500GB in 1TB s hitrostjo prenosa podatkov 6Gb/s SATA ali 6Gb/s SAS. S T10 informacijskim standardom se je povečala tudi zanesljivost delovanja (1.4 milijona ur MTBF) in s samodejno opcijo enkripcije (SED), so podatki varno shranjeni skozi celoten življenjski cikel izdelka.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.