ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Seagate terabajtni Enterprise trdi disk za prenosnike

December 17, 2010

Seagate

Seagate terabajtni Enterprise trdi disk za prenosnike

Druga generacija Constellation.2 izdelkov z visokimi kapacitetami trdih diskov za podjetja in nizko porabo energije; optimizirani za IT centre podatkov in delo v oblaku.

KUPITE ONLINE

 
 

Druga generacija Constellation.2 izdelkov z visokimi kapacitetami trdih diskov za podjetja in nizko porabo energije; optimizirani za IT centre podatkov in delo v oblaku

Seagate (NASDAQ:STX) je predstavil Constellation.2™, prvi 6.35 cm / 2.5"  enterprise trdi disk s kapaciteto 1 TB. Constellation.2 trdi disk je namenjen za strežniška okolja in je odlična kombinacija visoke kapacitete, 6Gb/s zmogljivosti , superiorne integritete podatkov in nizke porabe energije.

Constellation.2 trdi disk je namenjen za sestavljalce sistemov in OEM proizvajalce računalnikov, ki želijo ponuditi konkurenčne in zmogljive izdelke prihodnosti. Constellation.2 trdi disk je odličen za uporabo v Directed Attached Storage (DAS), Network Attached Storage (NAS) in Storage Area Network (SAN) okoljih. Primeren je za manjša ali srednja podjetja in tudi za največje korporacije z lastnimi centri podatkov ali za delo v oblaku.

Constellation.2 trdi disk je na voljo v kapacitetah 250GB, 500GB in 1TB s hitrostjo prenosa podatkov 6Gb/s SATA ali 6Gb/s SAS. S T10 informacijskim standardom se je povečala tudi zanesljivost delovanja (1.4 milijona ur MTBF) in s samodejno opcijo enkripcije (SED), so podatki varno shranjeni skozi celoten življenjski cikel izdelka.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.