ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Prestigio prinaša ideje za obdarovanja za valentinovo

Februar 03, 2009

Prestigio prinaša ideje za obdarovanja za valentinovo

Valentinovo je dan, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen, največkrat v obliki pošiljanja romantičnih voščilnic ali izmenjavo daril. Zavedamo se, da je poiskati pravo darilo težka naloga. Da vam olajšamo iskanje, smo vam pripravili ideje za valentinova darila blagovne znamke Prestigio, ki so primerna za vsakogar. Prestigio vam ponuja izjemna visoko kakovostna darila, s katerimi lahko presenetite vaše drage!

Valentinovo je dan, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen, največkrat v obliki pošiljanja romantičnih voščilnic ali izmenjavo daril. Zavedamo se, da je poiskati pravo darilo težka naloga. Da vam olajšamo iskanje, smo vam pripravili ideje za valentinova darila blagovne znamke Prestigio, ki so primerna za vsakogar. Prestigio vam ponuja visoko kakovostna darila, s katerii lahko presenetite vaše drage!

Darila, primerna za nežnejši spol:
 

Digitalni foto okvirji

Podarite ji digitalni foto okvir. Vaša boljša polovica vam bo hvaležna, saj bo vaša slika vedno pred njo, doma ali v pisarni.

Potovalne torbe in kovčki.

Vsaka ženska vedno potrebuje vsaj še eno dodatno torbo ali kovček. Naredite prvi korak do uresničitve njenih načrtov o potovanjih.

USB ključ Limited Edition

USB ključi so na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Na voljo so v rdeči, modri, zlati in roza barvi. Izberite tistega, ki ji bo pisan na kožo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Darila primerna za moške:

 

Bluetooth prenosna avtoinštalacija

Odlično darilo s polnjenjem na solarne celice brez odvečnih kablov za napajanje. Zagotovljena mu bo popolna svoboda govorjenja po telefonu in varne vožnje. Če želite biti v stiku z njim kadarkoli, potem je Prestigio solarni bluetooth odlična izbira!

USB ključ Geo Limited Edition

Na voljo v klasični beli ali elegantno črni barvi. Na usnju je potiskan vzorec, ki spominja na zemljevid sveta. Potujte in raziskujte.

  

Več idej za obdarovanje kliknite tukaj.

Še vedno niste našli kar iščete? Oglejte si celotno Prestigio ponudbo izdelkov.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.