ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Prestigio GeoVision GPS Navigacijske naprave

April 07, 2009

Prestigio GeoVision GPS Navigacijske naprave

Ali ste vedeli, da se letno spremeni 20% vseh cest?

Prestigio

 

Ali ste vedeli, da se letno spremeni 20 % vseh cest?

GORINCHEM , Nizozemska – Prestigio za svoji navigacijski napravi GeoVision 150 in GeoVision 450 nudi trenutno najboljšo programsko opremo na trgu, ki omogoča impresivno 3D vizualizacijo objektov in pokrajine: iGO 8 proizvajalca Nav N Go. Zahvaljujoč novemu spletnemu portalu lahko sedaj uporabniki zelo enostavno nadgradijo programsko opremo in dokupujejo dodatne vsebine 24/7. Glede na to, da se letno spremeni skoraj 20 % vseh evropski cest, je ta portal idealna rešitev za najnovejše vsebine za vašo navigacijsko napravo.

Prestigio.Naviextra.com je novi uradni portal, kjer uporabniki Prestigio navigacijskih naprav najdejo posodobitve za iGO 8 programsko opremo. Predstavlja idealno rešitev za popotnike in poslovneže, ki pogosto potujejo, saj stran nudi redne posodobitve, uporabniško podporo, posebne ponudbe za popularno programsko opremo, novice in vse ostalo, kar potrebujete za natančno 3D navigacijo.

Prestigio GeoVision 150 in GeoVision 450 se uvrščata med najbolj napredne GPS rešitve na trgu, saj zagotavljata popolno združljivost s programsko opremo iGO 8. Omenjena programska oprema je med drugim prejela tudi nagrado “Award of Excellence” v kategoriji “Inovacija leta” v letu 2008 in “Best Navigation Software” od Vision Mobility v letih 2008 in 2009. Poleg velikega števila interesnih točk kot so bencinske črpalke, hoteli in restavracije, iGO 8 za enostavno orientacijo nudi tudi podrobne, visoko-kakovostne karte s 3D vizualizacijo.

Prestigio GPS navigatorji nudijo kompakten in atraktiven dizajn, enostavne vmesnike, visoko-kakovostne zaslone, občutljive na dotik, govorno usmerjanje in menije v 30 jezikih. Poleg tega je na voljo vgrajen spomin, reža za SD kartice ter Li-polymer polnilna baterija, ki deluje skoraj 3 ure. Več informacij najdeta na Prestigio GPS navigacije ali na strani www.prestigio.si.

O blagovni znamki Prestigio
Prestigio ima v svojem prodajnem program ekskluzivne kombinacije elegance, kakovosti, napredne tehnologije in odlične oblike. Cilj blagovne znamke Prestigio je ponuditi napredno kakovost življenja, luksuzne izdelke za tiste, ki uživajo v kozmopolitanskem življenjskem slogu. V svojem prodajnem program Prestigio združuje GPS navigacije, digitalne foto okvirje, shranjevalne rešitve, torbe za prenosnike … Za dodatne Informacije nas kontaktirajte na press@prestigio.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.