ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Kmalu - Prestigio digitalna denarnica

Oktober 02, 2007

Kmalu - Prestigio digitalna denarnica

Eden od simbolov moškosti je sigurno denarnica. Prestigio ponuja idealni izgled in funkcionalnost z novo digitalno denarnico - osebni zaklad, ki si ga zasluži vsak moški.

Digitalna denarnica -Vaši podatki so dragoceni!

Digital Wallet PrestigioEden od simbolov moškosti je sigurno denarnica. Prestigio ponuja idealni izgled in funkcionalnost z novo digitalno denarnico - osebni zaklad, ki si ga zasluži vsak moški. 

Maska enostavnosti bo padla, ko enkrat na plano privlečete to dopadljivo usnjeno denarnico. Poleg prekatov v katere boste lahko spravili svoj denar in kreditne kartice, se v denarnici nahaja tudi čudovit proizvod - Pocket Drive II na desni strani. Sedaj lahko s seboj nosite veliko več kot samo denar in vizitke - sedaj imate idealno priložnost, da shranite do 80GB dragocenih podatkov v svoj žep.

Ta neverjetna uporabnost je spravljena v usnjeno obleko, vedno pripravljena za uporabo in za očaranje ljudi okoli vas. Neponovljiv hi-tech stil, s njim pa tudi vi postajate upadljivi in narpedni kot je tudi ta unikatni proizvod.

  • moderna usnjena denarnica z veliko prekatov;
  • 30, 60 in 80 GB kapacitete Pocket Drive II napreve;

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.