ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
OCZ predstavlja nove SSD rešitve

Januar 16, 2012

OCZ, SSD

OCZ predstavlja nove SSD rešitve

OCZ nam je predstavil prvi SSD krmilnik PCIe 3.0, optimiziran za oblačne storitve, s kapaciteto do 16 TB in številne indilinx krmilnike na sejmu CES 2012.

KUPITE ONLINE


OCZ SSD v ASBIS B2B  Buy online at ASBIS B2B e-Shop  

 


OCZ je predstavil prvi SSD krmilnik na svetu PCIe 3.0, optimiziran za oblačne storitve, s kapaciteto do 16 TB in številne krmilnike prihodnje generacije indilinx na sejmu CES 2012.

Sejem zabavne elektronike (CES) 2012 - OCZ Technology Group, Inc. (Nasdaq:OCZ), vodilni proizvajalec visoko zmogljivih solid state pogonov (SSD) je predstavil nove SSD rešitve

CES je odlična priložnost, da lahko predstavimo našo najnovejšo tehnologijo in izpostavimo naslednjo generacijo SSD rešitev, optimiziranih za oblačne storitve," je povedal Ryan Petersen, CEO podjetja OCZ Technology. "Ponovno smo lahko izkoristili naraščajoč R&D in naše razumevanje kupcev ter tako dosegli nove inovativne rešitve, ki so korak pred konkurenco kar dokazuje tehnološko vodstvo v vseh kategorijah izdelkov."

OCZ bo predstavil rešitve prihodnje generacije, ki jih odlikuje visoka zmogljivost, zanesljivost in velika kapaciteta za shranjevanje podatkov, ki bo zadostila povpraševanjem podjetij. OCZ izdelki, ki bodo z razkriti na sejmu CES:

Z-Drive R5 – Skupaj razvito z OCZ in Marvell Kilimanjaro platforma, peta generacija Z-Drive R5 je narejena za pospešitev pretoka velikih količin podatkov. Prvi SSD pogon na svetu z vmesnikom PCIe x16 Gen 3 podpira pretočnost podatkov do 16 GB/s. R5 bo v letu 2012 najnaprednejši SSD z zmogljivostjo do neverjetnih 2.52 millijona IOPS in 7.2GB/s prenosa z neomejeno razširljivostjo. Opcijsko bo na voljo na izbiro tudi zaščita pred izpadom električne energije. R5 bo na voljo v velikosti 6.35 cm / 2.5" PCIe in bo primeren za zahtevne aplikacije.

Indilinx Everest 2 – SATA 3.0 Indilinx krmilnik tretje generacije, zasnovan specifično za I/O intenzivne delovne obremenitve različnih aplikacij, ki podpirajo hitrost pretoka podatkov do 550 MB/s in zmore do 105.000 naključno bralnih in 90.000 pisalnih IOPS s pomočjo najsodobnejše flash tehnologije 2xnm. Everest 2 platforma podpira kapaciteto do 2TB.

Z-Drive R4 CloudServ RM1616 – 16TB enota za shranjevanje podatkov na eni PCIe kartici je postala resničnost. Novi Z-Drive R4 CloudServ RM1616 je najnovejši izdelek zmagovalne serije R4. Z zmogljivostjo do 6.5GB/s in več kot 1.4 millijona IOPS je Z-Drive R4 izdelek namenjen za podporo storitvam v oblaku, ki omogoča oblikovanje produktivnejših infrastruktur z nizkimi operativnimi stroški, ki ponavadi nastajajo ob uporabi navadnih trdih diskov.

Chiron 4TB SSD – Najhitrejši SATA SSD z najvišjo kapaciteto za poslovna okolja. Chiron serija zagotavlja kapaciteto do 4 TB velikosti 8.86 cm / 3.5". Priklop je preko SATA 3.0 vmesnika, hitrost prenosa podatkov pa je višja od 560MB/s in 100.000 IOPS. S Chiron SSD pogonom bo klasični trdi disk služil le še za varnostne kopije podatkov. Chiron Serijo se lahko namesti v 4U strežniško ohišje, najvišja kapaciteta povezanih enot do 96TB.

OCZ predstavitve izdelkov za poslovna okolja bodo na IBM sistemu x3650 M3, ki bo demonstriral potencial novega Z-Drive R5 PCIe Gen 3 v strežniškem okolju Linux in na HP ProLiant DL370 G6 strežniku v katerem bosta vgrajena dva Z-Drive R4 RM1616s, ki zmoreta 1,400,000 IOPS na kartico v Windows Server 2008 OS. Prikazana bo tudi Indilinx Everest 2 platforma, kot tudi prototip "Lightfoot," in zunanjega Intel Thunderbolt™ SSD pogona.

Pridružite se OCZ Technology Group na mednarodnem sejmu CES kjer vam bomo predstavili kakšne prednosti ima SSD pogon pred klasičnimi trdimi diski.

 

Podobne novice o OCZ izdelkih 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.