ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
ASBIS postal INFINIDAT distributer v Sloveniji

ASBIS postal INFINIDAT distributer v Sloveniji

ASBIS je postal edini pooblaščeni distributer INFINIDAT rešitev v Sloveniji. Poleg Slovenije distribucijska pogodba zajema še 18 držav centralne in vzhodne Evrope, kjer ima ASBIS svoje podružnice.

21. avgust 2017, Limassol (Ciper) - ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ustanovljen leta 1990, vodilni distributer izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije in rešitev na nastajajočih trgih EMEA, je v 18 državah dodal v svoj portfelj produktno linijo INFINIDAT InfiniBox. V vsaki od teh držav ASBIS zagotavlja usposobljen tim prodajnih in tehničnih strokovnjakov, ki so na voljo za pomoč pri izbiri optimalnih rešitev glede uporabnikove potrebe. 

Dan Shprung, podpredsednik prodaje za regijo EMEA pri INFINIDAT je povedal: “Z veseljem smo podpisali dogovor o distribuciji z ASBISom za regijo srednje in vzhodne Evrope, ki nam bo pomagal doseči več tržišč in bo pripomogel k našemu širjenju v EMEA regiji. Prepričani smo, da bo INFINIDAT tehnologija pozitivno dopolnila portfelj ASBISa.”

INFINIDAT InfiniBox, najbolj znan po visoki zmogljivosti, 99,99999% zanesljivosti (kar pomeni 3,15 sekunde izpada na leto), razpoložljivosti in inovativni “self-healing’’ arhitekturi zagotavlja visoke zmogljivosti za shranjevanje v eni sami enotni rešitvi, ki ustreza analitičnim potrebam večjih količin podatkov ter omogoča dostop do podatkovnih baz, upravljanja z vedno večjo količino podatkov in virtualiziranih podatkovnih centrov in shramb v oblaku. 

Yuri Ulasovich, glavni izvršni direktor pri ASBIS Enterprises PLC, je povedal: “INFINIDAT rešitve širijo ASBIS portfelj rešitev za shranjevanje. InfiniBox produktna linija predstavlja optimalno rešitev za stranke, ki iščejo veliko zmogljivost podatkov in razpoložljivost za kritične delovne obremenitve. INFINIDAT nudi edinstvene poslovne modele, kot so "Capacity on Demand and Utility" model, ki uporabnikom pomagajo pri enostavnem povečanju zmogljivosti podatkov, doplačilo za dodatne kapacitete je potrebno le v nujnih primerih. ASBIS je skupaj z INFINIDAT že pričel nuditi rešitve finančnim in telekomunikacijskim operaterjem ter ponudnikov storitev v oblaku.”

O INFINIDAT
Podjetja, ki pridobijo, shranjujejo in analizirajo večino podatkov, dosegajo največjo konkurenčno prednost. INFINIDAT, družba, ki nudi revolucionarni pristop k rešitvam za shranjevanje z izdelki InfiniBox™. Zagotavlja 1M IOPs zmogljivost in 99,99999% zanesljivost. Avtomatizirano upravljanje z rezervacijami, upravljanjem in aplikacijami zagotavlja sistem, ki je neverjetno učinkovit in enostaven za uporabo in upravljanje. INFINIDAT spreminja paradigmo skladišč podjetja, hkrati pa zmanjšuje kapitalske zahteve, operativne stroške in kompleksnost. INFINIDAT: Storing the Future. Več o proizvajalcu Infinidat si lahko pogledate na njihovi strani

Za dodatne informacije in povpraševanja o Infinidat izdelkih nas prosimo kontaktirajte!

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.