ASBIS novice

Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Zunanji 6x Blu-ray Sony Optiarc zapisovalnik

September 23, 2010

Sony Optiarc

Zunanji 6x Blu-ray Sony Optiarc zapisovalnik

Sony Optiarc Europe je na trg lansiral zunanji Blu-ray Disc zapisovalec za zahtevne uporabnike, BDX-S500U.

KUPITE ONLINE

 External 6x Blu-ray Disc writer from Sony Optiarc
 

Sony Optiarc Europe je na trg lansiral zunanji Blu-ray Disc zapisovalec za zahtevne uporabnike, BDX-S500U

Naprava zapisuje Blu-ray Disc s 6x hitrostjo in predvaja Blu-ray Disc filme, DVD-je in CD-je. Arhivira lahko velike količine podatkov in je primerna za varnostno kopiranje podatkov za vse vrste naprav. BDX-S500U je popoln pripomoček za oboževalce mobilnih tehnologij, ki želijo maksimalno kakovost video posnetkov, fotografij in praktično neomejeno prostora za shranjevanje, medtem ko so na terenu.

Lahko se ga namesti v dnevno sobo, kjer s priloženo programsko opremo CyberLink BD Suite zamenja DVD predvajalnik ali hišni kino sistem. Optimalno je opremljen z aplikacijami za zagon domačega kina in je prvi v vrsti Blu-ray Disc predvajalnikov za 3D filme. Priloženo ima tudi CyberLink BD Suite programsko opremo in je uporaben je tudi za varnostno kopiranje pomembnih podatkov, fotografij ali organizacijo video kolekcije in najljubše glasbe.

Sony Optiarc Blu-ray zapisovalniki potrebujejo za zapis single layer BD-R medija (25 GB) cca. 20 minut in zapisujejo double layer BD-R medije (50 GB) s 4x hitrostjo. BDX-S500U zapisuje DVD medije z največ 8x hitrostjo, DVD-RAM z največ 5x hitrostjo in CD medije z 24x hitrostjo.

Sony Optiarc Europe vam za Blu-ray Disc zapisovalce nudi 2 leti garancije. 

Sony OptiarcO Sony Optiarc Inc./ Sony Optiarc Europe GmbH
Sony Optiarc Inc. razvija, izdeluje in prodaja inovativne in visoko kakovostne optične pogone po vsem svetu. Sony Optiarc je bil ustanovljen leta 2006 in ima 350 zaposlenih z sedežem v Tokiju. Evropski sedež podjetja Sony Optiarc Europe GmbH je v Ismaningu blizu Munchna, Nemčija.

 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.