ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS v portfelj trdih diskov dodal Western Digital

Februar 04, 2009

ASBIS v portfelj trdih diskov dodal Western Digital

Sporočilo za javnost: ASBIS je podpisal distribucijsko pogodbo z Western Digitalom (WD) v portfelj trdih diskov dodal enega začetnikov in vodilnih proizvajalcev na področju trdih diskov.

Limassol (Ciper), February 3, 2009 – ASBIS Enterprises PLC, vodilni distributer računalniških komponent in opreme na hitrorastočih trgih Evrope, Srednjega vzhoda in Severne Afrike, je podpisal distribucijsko pogodbo z Western Digitalom (WD) in v svojo paleto trdih diskov dodal enega začetnikov in vodilnih proizvajalcev na področju trdih diskov.

Pod pogoji distribucijske pogodbe, je ASBIS pooblaščen za prodajo WD proizvodov, vključno z diski za namizne in prenosne računalnike, avdio-video in poslovne aplikacije, prek distribucijskih centrov ASBIS v več kot 26 državah Evrope in CIS regije.

 

O blagovni znamki WD
WD, je eno od začetnikov in vodilno podjetje na trgu shranjevalnih enot. V svojem prodajnem programu imajo izdelke in storitve za uporabnike in podjetja, ki zbirajo, uporabljajo in upravljajo z digitalnimi informacijami. Podjetje proizvaja zanesljive in visoko zmogljive trde diske, z zagotovljeno dostopnostjo in zaščito pred izgubo podatkov. V asortimanu so na voljo izdelki za zunanje, prenosne in strežniške aplikacije. Podjetje WD je bilo ustanovljeno leta 1970. Njihovi proizvode uporabljajo vodilni proizvajalaci računalniških sistemov, izbrani prodajalci in trgovci na drobno. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja
 (www.westerndigital.com).

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.