ASBIS novice

Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
ASBIS v portfelj trdih diskov dodal Western Digital

Februar 04, 2009

ASBIS v portfelj trdih diskov dodal Western Digital

Sporočilo za javnost: ASBIS je podpisal distribucijsko pogodbo z Western Digitalom (WD) v portfelj trdih diskov dodal enega začetnikov in vodilnih proizvajalcev na področju trdih diskov.

Limassol (Ciper), February 3, 2009 – ASBIS Enterprises PLC, vodilni distributer računalniških komponent in opreme na hitrorastočih trgih Evrope, Srednjega vzhoda in Severne Afrike, je podpisal distribucijsko pogodbo z Western Digitalom (WD) in v svojo paleto trdih diskov dodal enega začetnikov in vodilnih proizvajalcev na področju trdih diskov.

Pod pogoji distribucijske pogodbe, je ASBIS pooblaščen za prodajo WD proizvodov, vključno z diski za namizne in prenosne računalnike, avdio-video in poslovne aplikacije, prek distribucijskih centrov ASBIS v več kot 26 državah Evrope in CIS regije.

 

O blagovni znamki WD
WD, je eno od začetnikov in vodilno podjetje na trgu shranjevalnih enot. V svojem prodajnem programu imajo izdelke in storitve za uporabnike in podjetja, ki zbirajo, uporabljajo in upravljajo z digitalnimi informacijami. Podjetje proizvaja zanesljive in visoko zmogljive trde diske, z zagotovljeno dostopnostjo in zaščito pred izgubo podatkov. V asortimanu so na voljo izdelki za zunanje, prenosne in strežniške aplikacije. Podjetje WD je bilo ustanovljeno leta 1970. Njihovi proizvode uporabljajo vodilni proizvajalaci računalniških sistemov, izbrani prodajalci in trgovci na drobno. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja
 (www.westerndigital.com).

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.