ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
AMD ponudil v prodajo računalnike, ki temeljijo na Dragon platformi

Januar 21, 2009

AMD ponudil v prodajo računalnike, ki temeljijo na Dragon platformi

Dragon platforma je zmožna prikazati igre in multimedijske vsebine v HD tehnologiji in je konkurenčna "extremnim" sistemom v prodaji po cenah, ki so tudi do dva krat višje.

Dragon platforma je zmožna prikazati igre in multimedijske vsebine v HD tehnologiji in je konkurenčna "extremnim" sistemom v prodaji po cenah, ki so tudi do dva krat višje.

AMD je na trg ponudil računalnike, ki temeljijo na Dragon platformi v navezi z novimi štirijedrnimi AMD Phenom™ procesorji. Visoke zmogljivosti bodo zadovoljile še tako zahtevne uporabnike, ki tako za delo kot tudi za igranje iger v najvišjih resolucijah, želijo računalnik po ugodnih cenah.  Dragon platforma zagotavlja visoke zmogljivosti s kombinacijo štirijedrnega AMD Phenom II X4 procesorja, večkrat nagrajene ATI Radeon™ HD 4800 grafične kartice in AMD-7 čipovja. Računalniki s platformo Dragon bodo do 1200 dolarjev cenejši od primerljivih sistemov. 

AMD Phenom II chipRačunalnike z AMD Phenom II X4  in Dragon platformo bodo v prvem kvartalu 2009 ponudla vodilna podjetja, HP, Dell in Alienware. Pri Dell-u so že v prodaji v XPS seriji prenosnikov. 
 

 

 

Jedro Dragon platforme je AMD Phenom II X4 procesor s frekvenco do 3.0 GHZ z veliko preostalega maneverskega prostora za navijanje1. AMD Phenom II X4 procesorji nudijo potrošnikom zmogljivosti namenjeno visoki produktivnosti pri delu in tekočim predvajanjem HD multimedijskih vsebin in iger. Novi procesorji predstavljajo korak naprej pri varčevanju z energijo, saj pri zmogljivostih, ki so 35% višje, porabijo 35% manj energije kot predhodniki.

Več informacij:

1 Če pri navijanju pride na kakršenkoli način do poškodbe procesorja, tudi ob uporabi AMD OverDrive™ programske opreme, AMD garancija poškodb ne krije.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.