ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
AMD ponudil v prodajo računalnike, ki temeljijo na Dragon platformi

Januar 21, 2009

AMD ponudil v prodajo računalnike, ki temeljijo na Dragon platformi

Dragon platforma je zmožna prikazati igre in multimedijske vsebine v HD tehnologiji in je konkurenčna "extremnim" sistemom v prodaji po cenah, ki so tudi do dva krat višje.

Dragon platforma je zmožna prikazati igre in multimedijske vsebine v HD tehnologiji in je konkurenčna "extremnim" sistemom v prodaji po cenah, ki so tudi do dva krat višje.

AMD je na trg ponudil računalnike, ki temeljijo na Dragon platformi v navezi z novimi štirijedrnimi AMD Phenom™ procesorji. Visoke zmogljivosti bodo zadovoljile še tako zahtevne uporabnike, ki tako za delo kot tudi za igranje iger v najvišjih resolucijah, želijo računalnik po ugodnih cenah.  Dragon platforma zagotavlja visoke zmogljivosti s kombinacijo štirijedrnega AMD Phenom II X4 procesorja, večkrat nagrajene ATI Radeon™ HD 4800 grafične kartice in AMD-7 čipovja. Računalniki s platformo Dragon bodo do 1200 dolarjev cenejši od primerljivih sistemov. 

AMD Phenom II chipRačunalnike z AMD Phenom II X4  in Dragon platformo bodo v prvem kvartalu 2009 ponudla vodilna podjetja, HP, Dell in Alienware. Pri Dell-u so že v prodaji v XPS seriji prenosnikov. 
 

 

 

Jedro Dragon platforme je AMD Phenom II X4 procesor s frekvenco do 3.0 GHZ z veliko preostalega maneverskega prostora za navijanje1. AMD Phenom II X4 procesorji nudijo potrošnikom zmogljivosti namenjeno visoki produktivnosti pri delu in tekočim predvajanjem HD multimedijskih vsebin in iger. Novi procesorji predstavljajo korak naprej pri varčevanju z energijo, saj pri zmogljivostih, ki so 35% višje, porabijo 35% manj energije kot predhodniki.

Več informacij:

1 Če pri navijanju pride na kakršenkoli način do poškodbe procesorja, tudi ob uporabi AMD OverDrive™ programske opreme, AMD garancija poškodb ne krije.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.