ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Transcend je predstavil DDR3 spominske module, opremljene s termalnim senzorjem

Julij 14, 2009

Transcend je predstavil DDR3 spominske module, opremljene s termalnim senzorjem

Transcend je dal na trg novo linijo strežniških DDR3 ECC DIMM in Registered DIMM premium spominskih modulov, ki so opremljeni s termalnimi senzorji.

Kupujte ONLINE

Transcend Information, Inc. (Transcend®), svetovno vodilni proizvajalec shranjevalnih in multimedijskih proizvodov je predstavil trgu novo linijo strežniških DDR3 ECC DIMM in Registered DIMM premium spominskih modulov, ki so opremljeni z termalnimi senzorji. Ta napredna inovacija v tehnologiji termičnega nadzora lahko občutno poveča zanesljivost spomina, učinkovitost in splošno stabilnost sistema. Zaradi tega so te novi spominski moduli idealni za strežnike in delovne postaje.  

Zmogljivi sistemi, ki nepretrgoma procesirajo ogromne količine podatkov ob neprestanih delujočih pogojih, regulacijo CPU hitrosti in različnih drugih tehnikah za preprečevanje pregrevanja je postalo izredno pomembno, kako je strojna oprema oblikovana in kombinirana. Da bi lahko zagotovili povečano delovanje, je Transcend sedaj ponudil nove strežniške DDR3 module, ki so že opremljeni z naprednimi termalnimi senzorji. To omogoča naborom čipov na matičnih ploščah, da stalno spremljajo natančne temperature vsakega spominskega modula in uravnavajo obremenitev spomina v skladu s temi podatki. S tem se lažje zagotavlja najboljše možno delovanje sistema, istočasno pa se tudi varujejo DRAM moduli pred potencialnimi katastrofalnimi okvarami in zmanjšano stabilnostjo sistema.  

Transcendovi DDR3 spominski moduli, opremljeni s termalnimi senzorji, vključujejo ECC DIMMs in Registered DIMMs v 1333MHz in 1066MHz verzijah, kar ustreza JEDEC (the Joint Electron Device Engineering Council) standardom. Ti moduli so narejeni z najbolj kakovostnimi DRAM čipi in komponentami, trenutno na voljo. Vsak Transcend spominski modul je temeljito testiran, za lahko zagotavlja najboljše delovanje in ima 5-letno garancijo, na voljo je prav tako tehnična podpora na Transcendovi prenovljeni spletni strani. Transcendovi proizvodi imajo svetovni sloves kot zanesljivi, z odličnim delovanjem in izredno združljivostjo, predstavljajo preferirano opcijo za sistemske integratorje in IT profesionalce.  

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.