ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS prejel nagrado “Regional Business Partner 2011”

Junij 23, 2011

ASBIS prejel nagrado “Regional Business Partner 2011”

Nagrada "The Regional Business Partner" se podeljuje že vse od leta 1995 z namenom, da promovira najboljša podjetja in institucije v več kot 12 državah SEE regije, neodvisno od dejavnosti, velikosti, lastništva ali razlikovanja od manjših oz. večjih podjetij.

Beograd (Srbija), 23. junij 2011 – ASBISc Enterprises Plc., vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, na Srednjem Vzhodu in v Afriki, je prejel nagrado “Regional Business Partner 2011” na vsakoletni ceremoniji v Continental hotelu, v Beogradu.

Nagrada "The Regional Business Partner" se podeljuje že vse od leta 1995 z namenom, da promovira najboljša podjetja in institucije v več kot 12 državah SEE regije, neodvisno od dejavnosti, velikosti, lastništva ali razlikovanja od manjših oz. večjih podjetij.

“Počaščeni smo, da smo v letošnjem letu prejeli to nagrado, ki kaže vso prizadevanje naše ekipe, uresničevanje vizije in predanost k poslu skozi vsa leta”, je povedal Predrag Vrućinić, Direktor ASBIS Srbija. “Uspeha nam ne bi uspelo doseči brez izjemnega sodelovanja z našimi partnerji in kompetenc naše ekipe ter velike mere fleksibilnosti.”

Poslovna odličnost podjetja ASBISc Enterprises Plc je bila priznana in ocenjena s strani poslovnih partnerjev, kot so nam povedali organizatorji med podeljevanjem nagrad. Podjetje je doseglo dobičkonosne poslovne rezultate z uporabo visokih standardov kakovosti, etike, spoštovanja poslovnih partnerjev in strank ter delovanjem v družbene in lokalne interese.

Za več informacij obiščite Business Partners 2011 http://www.bpartner.co.rs/general.php?id=87 

 ASBIS Received “Regional Business Partner 2011” Award

Fotografija: G. Predrag Vrućinić (desno), Direktor ASBIS Srbija, ob prejemu nagrade "Regional Business Partner 2011".


O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.