ASBIS novice

Junij 11, 2017
Ne zamudite posebne ponudbe!
Junij 07, 2017
The newly designed 14th generation of the Dell EMC PowerEdge server portfolio ...
Marec 27, 2017
Informacije o izredno produktivnih Dell sistemih in drugih novih izdelkih, ...
Marec 19, 2017
Shranite vaše dragocene spomine!
Februar 23, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI), vodilni inovator na področju visoko zmogljivih in ...
Januar 05, 2017
Sporočamo vam spremembe pooblaščnih zunanjih servisov. Spremembe so veljavne od ...
Oktober 28, 2016
S širokim naborom produktov in storitev, ASBIS skupaj z Dellom nudi ...
Oktober 28, 2016
ASBIS ima v ponudbi Dell EMC Enterprise produktni portfelj, s katerim boste ...
Oktober 24, 2016
Distribucijski dogovor, ki bo zagotovil cross-platform rešitve za povezovanje, ...
Oktober 11, 2016
Asbis d.o.o. zapira račun pri banki NLB.
ASBIS prejel nagrado “Regional Business Partner 2011”

Junij 23, 2011

ASBIS prejel nagrado “Regional Business Partner 2011”

Nagrada "The Regional Business Partner" se podeljuje že vse od leta 1995 z namenom, da promovira najboljša podjetja in institucije v več kot 12 državah SEE regije, neodvisno od dejavnosti, velikosti, lastništva ali razlikovanja od manjših oz. večjih podjetij.

Beograd (Srbija), 23. junij 2011 – ASBISc Enterprises Plc., vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, na Srednjem Vzhodu in v Afriki, je prejel nagrado “Regional Business Partner 2011” na vsakoletni ceremoniji v Continental hotelu, v Beogradu.

Nagrada "The Regional Business Partner" se podeljuje že vse od leta 1995 z namenom, da promovira najboljša podjetja in institucije v več kot 12 državah SEE regije, neodvisno od dejavnosti, velikosti, lastništva ali razlikovanja od manjših oz. večjih podjetij.

“Počaščeni smo, da smo v letošnjem letu prejeli to nagrado, ki kaže vso prizadevanje naše ekipe, uresničevanje vizije in predanost k poslu skozi vsa leta”, je povedal Predrag Vrućinić, Direktor ASBIS Srbija. “Uspeha nam ne bi uspelo doseči brez izjemnega sodelovanja z našimi partnerji in kompetenc naše ekipe ter velike mere fleksibilnosti.”

Poslovna odličnost podjetja ASBISc Enterprises Plc je bila priznana in ocenjena s strani poslovnih partnerjev, kot so nam povedali organizatorji med podeljevanjem nagrad. Podjetje je doseglo dobičkonosne poslovne rezultate z uporabo visokih standardov kakovosti, etike, spoštovanja poslovnih partnerjev in strank ter delovanjem v družbene in lokalne interese.

Za več informacij obiščite Business Partners 2011 http://www.bpartner.co.rs/general.php?id=87 

 ASBIS Received “Regional Business Partner 2011” Award

Fotografija: G. Predrag Vrućinić (desno), Direktor ASBIS Srbija, ob prejemu nagrade "Regional Business Partner 2011".


O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.