ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Prestigio predstavlja novo družino izdelkov MultiPad Android tablični PC

Februar 18, 2011

Prestigio predstavlja novo družino izdelkov MultiPad Android tablični PC

Družina tabličnih PC-jev ima Android™ operacijski sistem in obsega 3 serije: Prestigio MultiPad 3 serija, 5 serija in 7 serija.

KUPITE ONLINE

Prestigio MultiPad

Prestigio, dinamični mednarodni proizvajalec ''state-of-the-art'' dodatkov za računalništvo in izdelkov za sodobnega uporabnika, je lansiral novo produktno skupino izdelkov, MultiPad tablične PC-je, ki so osnovani na Android™ operacijskem sistemu.

 

Kolekcija Prestigio Android™ tabličnih PC-jev obsega 3 serije: Prestigio MultiPad 3 serija, 5 serija in 7 serija.

“Prestigio MultiPad tablični PC-ji predstavljajo povsem novo linijo k že obstoječim mobilnih napravam kot so GeoVision navigacijske naprave in Prestigio eBook bralniki, ki so že uveljavljeni izdelki. Skupaj s to novo linijo izdelkov Prestigio predstavlja celotno ponudbo atraktivnih izdelkov za modernega mobilnega uporabnika z sofisticiranim življenjskim slogom.”, je povedal Yuri Antoshkin, izvršni direktor pri Prestigiu.

 

Prestigio MultiPad


Prestigio MultiPad tablična družina je namenjena udobni uporabi in resnični multimedijski zabavi, istočasno pa nudi odlično kakovost in optimalno ceno. Vse tri serije novih MultiPad tabličnih PC-jev so namenjene širokemu krogu uporabnikov, ki za svoj življenjski slog zahtevajo tako kakovost kot tudi optimalno razmerje med ceno in kakovostjo.

Vsi člani nove Prestigio MultiPad tablične družine nudijo brezžično WIFI povezljivost, 4-smerni G-senzor, vzdržljivo delovanje baterije in tipičen Prestigio dizajn. Poleg tega so vsi modeli izredno lahki in tanki, kar omogoča še večjo mobilnost. 

Možnost opravljanja službenih obveznosti kjerkoli, ne le v pisarni, je odločilnega pomena za veliko uporabnikov. Prav zato imajo Prestigio MultiPad tablični PC-ji prednastavljen programski paket Office Suite Pro, ki je združljiv z datotekami, ustvarjenimi s programskim paketom Microsoft Office 2003, 2007 in 2010.The option to do office work on the go is of high importance to many users. Therefore, all MultiPads come with Office Suite Pro preinstalled, which is compatible to files from Microsoft Office 2003/2007 and 2010.

MultiPad 7 serija ima na voljo edinstven Prestigio “začetniški koncept«. Zaradi tega intuitivnega koncepta razporejanja ikon na namizju so Prestigio MultiPad tablični PC-ji še bolj priročni in enostavni za uporabo. Zgornja polovica namizja je sestavljena iz 4 delov, v katerih so združene ikone v skupine kot so “LIFE”, “BUSINESS” in “ENTERTAINMENT”. 

Prestigio MultiPad

 

S preprostim klikom na določeno ikono se spodaj odpre okno, ki vam omogoča direkten dostop do vseh aplikacij, ki so povezave s tem določenim subjektom. Npr. če kliknete na “Games” v kategoriji ENTERTAINMENT, se bo odprlo okno z vsemi naloženimi igrami. Pod ikonami se nahaja t.i. widget področje, ki je edinstveno pri Prestigiu, kjer so prikazane vremenske informacije izbrane lokacije, RSS novice in ura z večimi različnimi funkcijami kot so budilka, štoparica ... V zgornjem levem in desnem vogalu pa se nahajajo povezave do navodila za uporabo za Prestigio Multitab tablični PC in do Appslib, spletne trgovine z več kot 30.000 aplikacijami za Android™ naprave.

Prestigio MultiPadNa namizju lahko odprete »predal«, kjer najdete direkten dostop do vseh aplikacij. 

Prestigio PMP3084B je osnovi model za manj izkušene uporabnike v mobilni tablični tehnologiji. S 21,34 cm visoko-ločljivostnim zaslonom (8.4”) s formatom 4:3 je ta model ne le odličen elektronski bralnik knjig, ampak nudi uporabniku tudi celovito multimedijsko možnost zabave ter internetno brskanje preko WiFi vmesnika.

Prestigio MultiPad 5 serija obsega 17,78 cm (7”) in 25,65 cm (10.1”) modele, ki nujijo izredno širok razpon uporabnosti in povezljivosti uporabnikom, ki točno vedno, kakšne mobilne rešitve potrebujejo za svojo vsakodnevno uporabo. Serija ima odlične lastnosti kot so predvajanje HD video posnetkov, USB 2.0 priključek in še veliko več – vse skupaj zapakirano v atraktivnem dizajnu. 

Prestigio MultiPad 7 serija pa predstavlja najbolj zmogljive tablične PC-je z velikostjo zaslona 17,78 cm (7”) in 25,65 cm (10.1”). Serija 7 je namenjena entuziastom, ki želijo vse: visoko ločljivostni multitouch zaslon, občutljiv na dotik ter odlično povezljivost preko vmesnikov WIFI in Bluetooth. Zaradi širokega nabora dodatnih funkcij so ti modeli idealni sopotniki tako za poslovno kot tudi za domačo uporabo. Za mobilne uporabnike sta posebej priporočljiva modela PMP7070C in PMP7100C, saj predstavljata najlažji in najtanjši (12mm!) Android™ tablični PC na sploh, saj tehtata le 300 g in 480 g. 

Prestigio MultiPad tablični PC-ji so na voljo s širokom naborom aplikacij in multimedijskih vsebin, nekatere so že prednaložene, nekatere pa so na voljo za prenos s strani AppsLib.com in Media.PrestigioPlaza.com.

Modela PMP5070C in PMP3084B sta že na voljo v vseh večjih trgovinah, ostali modeli sledijo kmalu. 

Več o PRESTIGIO blagovni znamki

Prestigio blagovna znamka nudi ekskluzivno kombinacijo elegance, sofisticiranosti, visoke kakovosti, napredne tehnologije in edinstvenega dizajna in je na voljo v več kot 70 državah. Naš cilj je zagotavljati višjo kakovost življenja našim uporabnikov z luksuznimi izdelki. To dosegamo s široko paleto izdelkov, naprednih tehnologij in inovativnega dizajna. Nudimo izdelke, ki ustrezajo vsem modernim potrebam in zahtevam življenja v digitalnem domu in pisarni. Zagotavljamo precizno kontrolo kakovosti, kot tudi različne servisne storitve za kupca. Prodajni program obsega različne produktne skupine kot so GPS navigacijske naprave, nettop računalniki, naprave za shranjevanje podatkov, elektronski bralniki knjig, dodatki za izdelke Apple in veliko več.  

Prenesite:

 

 

 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.