ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Novo partnerstvo s podjetjem Canonical in Prestigio predstavljata Kubuntu z Open Source aplikacijami

April 28, 2010

Novo partnerstvo s podjetjem Canonical in Prestigio predstavljata Kubuntu z Open Source aplikacijami

Prestigio Suite 2010 on Kubuntu

Prestigio Suite 2010 on Kubuntu

Prestigio suite on kubuntuPrestigio Technologies Ltd., mednarodni proizvajalec state-of-the-art izdelkov za uporabnike s stilom in Canonical Ltd., komercialni sponzor Ubuntuja, predstavljata Prestigio Suite 2010 on Kubuntu.

Namestitev v enem koraku je kombinacija operacijskega sistema Kubuntu in različnih aplikacij kot je OpenOffice, več kot 70 opcijskih pripomočkov, spletnih aplikacij (npr. Google Finance, Skype, BBC weather, Firefox, YouTube Video-Hosting) in medijske aplikacije (predstavitve, video/predvajanje glasbe, FBReader in media center XBMC). The Prestigio Suite 2010 on Kubuntu bo opcijsko na voljo na Prestigio računalnikih, notesnikih, netbookih in nettopih. Brezplačno kopijo prenesite iz suite.prestigio.com in prestigioplaza.com.

Yuri Antoshkin, COO of Prestigio, sklenjeno partnerstvo predstavlja velik korak k povečanju Prestigio tržnega deleža. Yuri Antoshkin, Kubuntu navdušenec, pravi: "Vedno sem bil navdušen nad idejnim konceptom odprte kode in inovativni potencial Linux skupnosti je neverjeten. Naša vizija je kupcu ponuditi cenovno ugodne alternative, ki pa hkrati zagotavljajo zmogljivost, enostavnost za uporabo in varnost. Idealen partner za razvoj naše filozofije je podjetje Canonical, ki bo skrbelo za razvoj gonilnikov, odprtokodne programske opreme in promocijo."

Vladimir Kryukov, EMEA OEM Channel Manager of Canonical Ltd., predvideva pomembne koristi za cilje obeh podjetij: “Z veseljem sodelujemo z mednarodnim partnerjem, ki podpira razvoj in prepoznava odprtokodni operacijski sistem kot strateško orodje. Prepričani smo, da bodo uporabniki Prestigio Suite 2010 na Kubuntu OS prispevali k nadaljnjemu širjenju in izboljšavam Kubuntu in pripadajoče programske opreme. Odprta koda je mednarodni projekt, ki se stalno izboljšuje in se zanaša na podporo partnerjev."

Od sedaj bo mogoče Prestigio računalnike, notesnike, ..., kupiti z Microsoft Windows 7 operacijskim sistemom ali s Prestigio Suite 2010 on Kubuntu.

Kubuntu je uradna različica Ubuntu operacijskega sistema, ki uporablja KDE okolje namesto GNOME. Je del Ubuntu projekta in uporablja isti osnovni sistem. "Kubuntu", izgovorjava /kuːˈbuːntuː/ koo-BOON-too, pomeni "človečnost do drugih oz. proti človečnosti" v afriškem jeziku Bemba, in je izpeljan iz ubuntu ("človeštvo"). črka K  pomeni KDE namizje/aplikacije, ki jih poganja Kubuntu. Po naključju, Kubuntu pomeni tudi "svobodo" v jeziku Kirundi.

Prenesite Prestigio Suite 2010 on Kubuntu

O podjetju Canonical

Canonical nudi inženirske, spletne in strokovne storitve Ubuntu partnerjem in kupcem po celem svetu. Družba, ki stoji za Ubuntu projektom, Canonical je zavezana k izdelavi in podpori Ubuntu, priljubljenemu in hitro rastočemu odprtokodnemu operacijskemu sistemu. Njen cilj je zagotoviti, da je Ubuntu na voljo vsaki organizaciji, posameznikom na strežnikih, namiznih računalnikih, notesnikih in netbookih.

Canonical partnerji s proizvajalci računalniške opreme so certificirali Ubuntu in zagotavljajo migracije, uvajanje, podporo, usposabljanja za podjetja in nudenje spletnih storitev končnim uporabnikom. Canonical razvija in vzdržuje tudi odprtokodna razvojna orodja in posamezniki, ki v celoti sodelujejo pri inovacijah v odprtokodni skupnosti. Za več informacij obiščite www.canonical.com.

O podjetju Prestigio

Blagovna znamka Prestigio nudi ekskluzivne kombinacije elegance in sofisticiranosti, kakovosti in naprednih tehnologij. Glavni cilj je zvišati nivo kakovosti življenja uporabnikov. V prodajnem programu ima tudi GPS naprave, nettop računalnike, naprave za shranjevanje podatkov, eBook bralnike knjig, torbe in drugo. Več informacij lahko dobite na press@prestigiocorporate.com. Distributer Prestigio izdelkov je podjetje ASBIS d.o.o.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.