ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Prestigio na trg poslal nove prenosne DVD predvajalnike

Februar 13, 2008

Prestigio na trg poslal nove prenosne DVD predvajalnike

Prestigio nazanil priho novij prenosnih DVD predvajalnikov, ki so narejeni posebaj za video navdušence. Novi produkti so že dobavljivi pri Prestigio partnerjih po vsej Evropi.

Novo skupino predstavljajo trije produkti (prenosni DVD predvajalniki) , ki omogočajo uporabniku prenašanje visokokakovostnih video posnetkov kamorkoli -- od doma do pisarne, v avto, na plažo ali celo kampiranje.

Prestigio portable DVD player

Novi DVD predvajalniki so dobavljivi v treh velikostih. Vsi modeli so tanki in imajo 16:9 iroki zaslon z "flip-up" funkcijo za lažje gledanje posnetka in zaščito. Integrirana je tudi "anti-shock" zaščita. 

Najmanjši  model (PPDP370) ima zelo kompakten 7" zaslon, srednji po velikosti (PPDP585) pa ima 8.5" zaslon. Največji model (PPDP710) ima velik 10" LCD zaslon.

Naprave so sposobne branja z medijev DVD +R/-R/RW, CD-R/RW, ter predvajajo formate DVD-Video, Audio CD, Kodak Picture CD.

Naprave imajo vgrajene 1.5W stereo zvočnike ter Dolby Digital dekoder. Lahko uporabimo tudi slišalke saj je priklop zelo enostaven. Vgrajen je tudi čitalec kartic, video in audio izhoda ter USB priklop za priklop zunanjih naprav.  

Prestigio DVD predvajalniki so dobavljivi z polnilno baterijo, ki ponuja do 3 ure neprekinjenega prevajanaja. Priložen je tudi 12V adapeter s katerim baterijo polnimo. V paketu je tudi daljisnki upravljalnik, audio/video kabel, avto torbo, navodila in namestitveni CD. Vsi Prestigio DVD predvajalniki so pod 2 letno garancijo.

Buy Prestigio Portable DVD Player at ASBIS e-Shop

More information about Prestigio Portable DVD Player

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.