ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Prestigio na trg poslal nove prenosne DVD predvajalnike

Februar 13, 2008

Prestigio na trg poslal nove prenosne DVD predvajalnike

Prestigio nazanil priho novij prenosnih DVD predvajalnikov, ki so narejeni posebaj za video navdušence. Novi produkti so že dobavljivi pri Prestigio partnerjih po vsej Evropi.

Novo skupino predstavljajo trije produkti (prenosni DVD predvajalniki) , ki omogočajo uporabniku prenašanje visokokakovostnih video posnetkov kamorkoli -- od doma do pisarne, v avto, na plažo ali celo kampiranje.

Prestigio portable DVD player

Novi DVD predvajalniki so dobavljivi v treh velikostih. Vsi modeli so tanki in imajo 16:9 iroki zaslon z "flip-up" funkcijo za lažje gledanje posnetka in zaščito. Integrirana je tudi "anti-shock" zaščita. 

Najmanjši  model (PPDP370) ima zelo kompakten 7" zaslon, srednji po velikosti (PPDP585) pa ima 8.5" zaslon. Največji model (PPDP710) ima velik 10" LCD zaslon.

Naprave so sposobne branja z medijev DVD +R/-R/RW, CD-R/RW, ter predvajajo formate DVD-Video, Audio CD, Kodak Picture CD.

Naprave imajo vgrajene 1.5W stereo zvočnike ter Dolby Digital dekoder. Lahko uporabimo tudi slišalke saj je priklop zelo enostaven. Vgrajen je tudi čitalec kartic, video in audio izhoda ter USB priklop za priklop zunanjih naprav.  

Prestigio DVD predvajalniki so dobavljivi z polnilno baterijo, ki ponuja do 3 ure neprekinjenega prevajanaja. Priložen je tudi 12V adapeter s katerim baterijo polnimo. V paketu je tudi daljisnki upravljalnik, audio/video kabel, avto torbo, navodila in namestitveni CD. Vsi Prestigio DVD predvajalniki so pod 2 letno garancijo.

Buy Prestigio Portable DVD Player at ASBIS e-Shop

More information about Prestigio Portable DVD Player

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.