ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Intel načrtuje reorganizacijo tovarne v Novi Mehiki

Februar 27, 2007

Intel načrtuje reorganizacijo tovarne v Novi Mehiki

Intel je sporočil, da namerava v svojo tovarno Fab 11X v mestu Rio Rancho v Novi Mehiki investirati med 1 in 1,5 milijarde USD za reorganizacijo proizvodnje, po kateri bo v tovarni mogoča proizvodnja z Intelovim revolucionarnim 45-nanometrskim proizvodnim postopkom. Fab 11X bo tako že četrta Intelova tovarna, ki bo uporabljala omenjeni postopek, s proizvodnjo po novem postopku pa bo po načrtih začela v drugi polovici prihodnjega leta.

Intel je prvo podjetje, ki  je naredilo enega največjih napredkov v temeljni zasnovi tranzistorja, s tem da namerava v svojem 45-nanometrskem proizvodnem postopku uporabiti inovativno kombinacijo novih materialov, ki znatno zmanjšajo izgubo elektrike iz tranzistorjev in povečajo njihovo zmogljivost. Podjetje bo v letošnjem letu pričelo s proizvodnjo izdelkov, narejenih s proizvodnim procesom, v katerem bo uporabilo nov material, imenovan "high-k", za dielektrik tranzistorjevih vrat in novo kombinacijo kovinskih materialov za elektrodo tranzistorjevih vrat.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.