ASBIS novice

Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Intel načrtuje reorganizacijo tovarne v Novi Mehiki

Februar 27, 2007

Intel načrtuje reorganizacijo tovarne v Novi Mehiki

Intel je sporočil, da namerava v svojo tovarno Fab 11X v mestu Rio Rancho v Novi Mehiki investirati med 1 in 1,5 milijarde USD za reorganizacijo proizvodnje, po kateri bo v tovarni mogoča proizvodnja z Intelovim revolucionarnim 45-nanometrskim proizvodnim postopkom. Fab 11X bo tako že četrta Intelova tovarna, ki bo uporabljala omenjeni postopek, s proizvodnjo po novem postopku pa bo po načrtih začela v drugi polovici prihodnjega leta.

Intel je prvo podjetje, ki  je naredilo enega največjih napredkov v temeljni zasnovi tranzistorja, s tem da namerava v svojem 45-nanometrskem proizvodnem postopku uporabiti inovativno kombinacijo novih materialov, ki znatno zmanjšajo izgubo elektrike iz tranzistorjev in povečajo njihovo zmogljivost. Podjetje bo v letošnjem letu pričelo s proizvodnjo izdelkov, narejenih s proizvodnim procesom, v katerem bo uporabilo nov material, imenovan "high-k", za dielektrik tranzistorjevih vrat in novo kombinacijo kovinskih materialov za elektrodo tranzistorjevih vrat.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.