ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Ekskluzivno distribucijsko pogodbo podpisala ASBIS in Cygnett

Februar 09, 2012

Cygnett, distribucijska pogodba

Ekskluzivno distribucijsko pogodbo podpisala ASBIS in Cygnett

Podjetje ASBIS je sklenilo partnerstvo s Cygnettom, hitro rastočim podjetjem, ki proizvaja dodatke in pripomočke za Apple.

7. februar, 2012 —  ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki je sklenil partnerstvo s podjetjem Cygnett, hitro rastočim podjetjem, ki proizvaja dodatke in pripomočke za Apple.

Ekskluzivna distribucijska pogodba je bila podpisana med Asbisom in Cygnettom in pokriva vseh 28 držav kjer ima Asbis odprte podružnice, predvsem v EMEA regiji. 

S sklenjenim partnerstvom bomo zadostili povečanemu povpraševanju na trgu po inovativnih digitalnih dodatkih v celotni Asbisovi mreži poslovalnic. Cygnett asortima izdelkov obsega pripomočke in dodatke za iPhone, iPad, Android pametne telefone in tablične računalnike, prenosne zvočnike, slušalke, torbe za prenosnike in adapterje za napajanje.

“Sodelovanja s priljubljeno avstralsko znamko digitalnih dodatkov in pripomočkov se že veselimo” je povedal Lefkios Theodosiou, Business Developmenent Manager. “Našo ponudbo bomo povečali za inovativne in funkcionalne izdelke z atraktivnim, modernim dizajnom, kar je logična poteza, saj je Asbis Apple Value Added Distributor (VAD) v več kot 10 državah. Cygnett lahko računa na Asbisovo zanesljivost in strokovno znanje, da bomo povečali njihov delež na tržišču.”

Več o podjetju Asbis
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcev kot so Apple, Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell in Asus. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran 
www.asbis.com

Več o podjetju Cygnett
Ustanovljeno leta 2003, je Cygnett eno največjih avstralskih podjetij v industriji Apple dodatkov in pripomočkov. Podjetje oblikuje, razvija in izdeluje inovativne digitalne dodatke za svetovno popularne naprave: Od zaščitnih ovitkov in dodatkov za iPod, iPhone, iPad, pametne telefone in tablične računalnike do prenosnih zvočnikov, slušalk, adapterjev za napajanje in torb za prenosike. Podjetje ima pisarne v Ameriki, Hong Kongu, Avstraliji, Veliki Britaniji in prodaja izdelke v več kot 36 držav po vsem svetu. Več informacij na spletni strani 
http://us.cygnett.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.