ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Canyon igralni pripomočki za konzole in osebne računalnike

April 29, 2009

Canyon igralni pripomočki za konzole in osebne računalnike

GORINCHEM, Nizozemska – Canyon je predstavil več kot 30 igralnih pripomočkov za konzole Sony PSP™, Nintendo DS Lite™, Wii™ in osebne računalnike.

 

GORINCHEM, Nizozemska – Canyon je predstavil več kot 30 igralnih pripomočkov za konzole Sony PSP™, NintendoDS Lite™, Wii™ in osebne računalnike.

Canyon igralni pripomočki vas pri igri na osebnem računalniku ali Wii™ igralni konzoli popeljejo v novo dimenzijo. Navdušili bodo tudi praktični  pripomočki za Nintendo DS Lite™ ali Sony PSP™. Asortima izdelkov je namenjen igralnim navdušencem in vključuje: igralni plošček, igralno palico, dirkalni volan, postajo za polnjenje baterij, športni paket, paket za zabavo ”vse v enem” za Wii™ igralno konzolo, zaščito za ekran, 17-v 1 igralni kit za Sony PSP™ in Nintendo DS Lite™ in še veliko drugih. Izdelki so visoko kvalitetni, z 2-letno garancijo po izredno privlačnih cenah.

PC Gaming Accessories

 

Igralni pripomočki za PC
Dodajte razburljivost s CANYON igralnimi dodatki vašim igram na osebnem računalniku z igralnim ploščkom, igralno palico ali dirkalnim volanom, s katerimi boste dosegli visoke odzivne čase, natančnost in hitrost pri igranju najbolj priljubljenih iger. Igralni pripomočki so ergonomsko oblikovani, visoko kakovostni in kompatibilni z Windows XP in Vista operacijskimi sistemi.Wii™ AccessoriesWii™ igralni pripomočki
Nintendo Wii™ je igralna konzola nove generacije in dosega prodajne uspehe po celem svetu, saj je prodanih že skoraj 50 milijonov konzol od prihoda na trg. Prednost pred ostalimi je preprosta uporaba in odlična interaktivnost. Pri tenisu, golfu ali baseball-u bo Wii daljinski upravljalnik postal lopar za serviranje asov, palica za golf ali baseball kij s katerim boste dosegli “home run” na igriščih. CANYON z novimi pripomočki za Wii™ pripomore k občutku realizma v igrah s športnim paketom, paketom za zabavo “vse-v-enem”, dirkalnim volanom, postajo za polnjenje daljinskih upravljalnikov, gumiran Wii™ rokav za boljši oprijem daljinca med igranjem iger in fitnes paket. 

 

 

Sony PSP™ Accessories

 

Sony PSP™ igralni pripomočki
Sony PSP™ je prenosna igralna konzola popularna pri ljudeh vseh starosti. Od njenega prihoda na trg je bilo prodanih že več kot 40 milijonov konzol. Naprava ima kompaktni dizajn, velik barvni zaslon s 3D grafičnim pospeševanjem za igranje iger, gledanje filmov, glasbe ali slik. CANYON nudi številne dodatke za PSP konzolo: Zaščitno ohišje za konzolo in igre, napajalni kabel in 17-v-1 komplet dodatkov za popolno zaščito PSP konzole na poti ali doma.


 

 

Nintendo DS Lite™ Accessories

 

Nintendo DS Lite™ igralni pripomočki
S skoraj  100 milijonov prodanih naprav, je ta konzola že prava prodajna uspešnica, ki jo morate imeti! Kompaktna naprava z dvema LCD zaslonoma, vključno z enim občutljivim na dotik, nudi užitek v igranju iger povsod. Poskrbite za varnost Nintenda DS Lite™ s CANYON številnimi novimi praktični dodatki: različni adapterji, zaščitno ohišje za konzolo in igre, “stylus” svinčniki, zaščita za zaslon in mini krpe za čiščenje. Na voljo je roza pakiranje za punce in modro za fante.


 

Večina igralnih pripomočkov bo na voljo v mesecu maju 2009.

Za naročilo Canyon izdelkov obiščite Asbis B2B spletno trgovino.

O Canyonu
CANYON je mladostna, inovativna in dinamična blagovna znamka, ki strmi h bolj udobni uporabi računalniških dodatkov, saj ima v svoji ponudbi široko paleto praktičnih, enostavnih in cenovno ugodnih proizvodov. Proizvodi so bili razviti z namenom predstaviti uporabnikom stilsko dovršene izdelke po konkurenčnih cenah, ampak še vedno kakovostne.  Canyon je bil ustanovljen leta 2003. 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.