ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Nazaj v šolo s CANYON proizvodi

Avgust 25, 2009

Nazaj v šolo s CANYON proizvodi

Začnite novo šolsko leto v stilu s praktičnimi in trendi CANYON IT proizvodi in dodatki za vaš PC ali notesnik.

GORINCHEM, Nizozemska – Začnite novo šolsko leto v stilu s praktičnimi in trendi CANYON proizvodi in dodatki za vaš PC ali notesnik. Pripravili smo raznovrstno ponudbo za vse okuse.

Vedno povezani s "Chat pack" kompletom

Vedno povezani z družino in prijatelji, ob vrnitvi v šolo s CANYON  "Chat Packi", npr. CNR-CP8. Preprosta in enostavna rešitev za internetno komuniciranje na enem mestu. Komplet je sestavljen iz najbolj zabavne in atraktivne naprave v CANYON-ovem asortimanu - CNR-WCAM113. Spletna kamera ima premikajoče noge, roke, vrat in možnost spreminjanja "oblačila". V komplet so vključene še stereo slušalke z mikrofonom. Chat pack je kompatibilen z vsemi znanimi IM programi, MSN ali Skype in tudi z vsemi Windows operacijskimi sistemi. 

  Torba za notesnik, zvezke in knjige

Najbolj pomembna lastnost torb za notesnik je vzdržljivost in udobnost. Canyon nudi v asortimanu veliko število modelov z različnimi lastnostmi in izgledom, ki se ujemajo z vsakršnim življenjskim stilom in zahtevami uporabnika. Ena najpopularnješih torb, je model CNR-NB3W, praktična in trendi torba za prenosnik do velikosti 15.4", ki dopolnjuje moderni in aktivni življenjski stil. Torba ima oblazinjeni del za zaščito prenosnika pred poškodbami,  številne predelke, žepe za shranjevanje in podložen ramenski trak za večje udobje med prenašanjem. Material je preprost za čiščenje, vzdržljiv in vodoodporen.  

  

Digitalni foto okvirji za shranjevanje priljubljenih fotografij

Uživajte v vaših priljubljenih fotografijah kjerkoli želite s CANYON prenosnimi foto okvirji. V ponudbi so modeli različnih kapacitet z priloženimi baterijami za ponovno polnjenje in enostavnim USB vmesnikom za prenašanje fotografij iz računalnika .
Kmalu v prodaji tudi najnovejši model CNR-DPF15x v različnih barvah - pink, modri, oranžni in zeleni.

 

 

Optična brezžična miška za popolno svobodo

Naj vas ne ovira kabel od miške pri delu z notesnikom ali računalnikom. CNR-MSOPTW6 ima napredni 2.4GHz optični senzor z nastavljivo resolucijo občutljivosti do 1600 dpi. Miška ima 6 gumbov, drsni kolešček in priročen prostor za shranjevanje nano USB sprejemnika. 

 

 

 

Brezžični USB adapter za boljšo povezljivost

S CNP-WF518N1  (802.11n) ste v hipu povezani z internetom, prenašate datoteke in mrežno tiskate s hitrostjo povezave do 150 Mbps. Naprava je enostavna za namestitev, za optimalno delovanje pa CANYON priporoča router CNP-WF514N1, ki prav tako podpira hitrosti vse do 150 Mbps.

 

Oglejte si celotno ponudbo Canyon izdelkov!

Prenesite najnovejši CANYON katalog izdelkov!

CANYON je mladostna, inovativna in dinamična blagovna znamka, ki strmi h bolj udobni uporabi računalniških dodatkov, saj ima v svoji ponudbi široko paleto praktičnih, enostavnih in cenovno ugodnih proizvodov. Proizvodi so bili razviti z namenom predstaviti uporabnikom stilsko dovršene izdelke po konkurenčnih cenah, ampak še vedno kakovostne.  Canyon je bil ustanovljen leta 2003.  Za več informacij nas lahko kontaktirate: press@canyoncorporate.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.