ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS distribucija Griffin Technology izdelkov

Februar 15, 2012

Griffin, dodatki, distribucija

ASBIS distribucija Griffin Technology izdelkov

ASBIS je podpisal pogodbo za distribucijo Griffin asortimana izdelkov v 29 državah Osrednje in Vzhodne Evrope, Afrike, Srednjega Vzhoda, Rusije in CIS regije.

10. februar, 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki, je sklenil partnerstvo s podjetjem Griffin Technology, enemu svetovnih oblikovalcev pripomočkov in dodatkov za mobilne telefone in "gadgete". ASBIS ima sklenjeno distribucijsko pogodbo v 29 državah, vključno z Osrednjo in Vzhodno Evropo, Afriko, Srednjim Vzhodom, Afriko, Rusijo in CIS regijo.

“Griffin asortiman izdelkov je sestavljen iz dodatkov za prenosnike, iPhone, iPad, pametne telefone, tablične računalnike in e-bralnike knjig”, je povedal Lefkios Theodosiou, Vodja razvoja poslovanja v ASBISu. “ Z izdelki bomo razširili našo ponudbo partnerjem in velikim trgovskim verigam skozi široko mrežo Asbis podružnic in zadostili povpraševanju po inovativnih izdelkih.”

Grifin ima v ponudbi uporabne in zabavne rešitve za digitalno zabavo kot so iTrip oddajniki, revolucionaren brezžični zvočni sistem (Evolve Wireless Sound System) in nove potovalne dodatke, ki so bili predstavljeni na sejmu CES 2012.

Več o podjetju ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcevis kot so Apple, Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja 
www.asbis.com

Več o podjetju Griffin
Ustanovljeno leta 1992 na kuhinjski mizi Paul Griffina. Griffin Technology Inc. je danes eden od vodilnih svetovnih ustvarjalcev dodatkov za dom, mobilne in osebne tehnologije. Unikatni izdelki kot so iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® in Evolve® brezžični zvočni sistem so izredno priljubljeni in iskani izdelki in imajo zveste oboževalce po vsem svetu. Griffin izdelki so zasnovani, izdelani in razviti v samem podjetju in so še naprej vodilni na področju, ki so ga ustvarili. Več informacij o Griffin izdelkih in neverjetnemu dizajnu najdete na 
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech ali Twittterju @griffintech.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.