ASBIS novice

December 21, 2017
Asbis postal edini uradni distributer podjetja AccelStor.
December 12, 2017
EPICENTER LAN je serija tekmovalnih, a vseeno sproščenih igričarskih dogodkov – ...
Oktober 25, 2017
ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.
September 26, 2017
Iščete nove izzive?
September 14, 2017
Gorazd Bavdaž je s 1. septembrom nastopil funkcijo direktorja prodaje v ASBIS ...
Avgust 22, 2017
Poenostavite danes, odprite si vrata za jutri
Avgust 22, 2017
ASBIS je postal edini pooblaščeni distributer INFINIDAT rešitev v Sloveniji. ...
Julij 28, 2017
Doživite The Elder Scrolls Online: Morrowind na novem AMD Ryzen™ 3 procesorju.
Junij 29, 2017
Predstavitev najnovejše 64-Layer, TLC, Intel 3D NAND tehnologije
ASBIS distribucija Griffin Technology izdelkov

Februar 15, 2012

Griffin, dodatki, distribucija

ASBIS distribucija Griffin Technology izdelkov

ASBIS je podpisal pogodbo za distribucijo Griffin asortimana izdelkov v 29 državah Osrednje in Vzhodne Evrope, Afrike, Srednjega Vzhoda, Rusije in CIS regije.

10. februar, 2012 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki, je sklenil partnerstvo s podjetjem Griffin Technology, enemu svetovnih oblikovalcev pripomočkov in dodatkov za mobilne telefone in "gadgete". ASBIS ima sklenjeno distribucijsko pogodbo v 29 državah, vključno z Osrednjo in Vzhodno Evropo, Afriko, Srednjim Vzhodom, Afriko, Rusijo in CIS regijo.

“Griffin asortiman izdelkov je sestavljen iz dodatkov za prenosnike, iPhone, iPad, pametne telefone, tablične računalnike in e-bralnike knjig”, je povedal Lefkios Theodosiou, Vodja razvoja poslovanja v ASBISu. “ Z izdelki bomo razširili našo ponudbo partnerjem in velikim trgovskim verigam skozi široko mrežo Asbis podružnic in zadostili povpraševanju po inovativnih izdelkih.”

Grifin ima v ponudbi uporabne in zabavne rešitve za digitalno zabavo kot so iTrip oddajniki, revolucionaren brezžični zvočni sistem (Evolve Wireless Sound System) in nove potovalne dodatke, ki so bili predstavljeni na sejmu CES 2012.

Več o podjetju ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcevis kot so Apple, Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja 
www.asbis.com

Več o podjetju Griffin
Ustanovljeno leta 1992 na kuhinjski mizi Paul Griffina. Griffin Technology Inc. je danes eden od vodilnih svetovnih ustvarjalcev dodatkov za dom, mobilne in osebne tehnologije. Unikatni izdelki kot so iTrip®, PowerMate®, iFM®, iMic® in Evolve® brezžični zvočni sistem so izredno priljubljeni in iskani izdelki in imajo zveste oboževalce po vsem svetu. Griffin izdelki so zasnovani, izdelani in razviti v samem podjetju in so še naprej vodilni na področju, ki so ga ustvarili. Več informacij o Griffin izdelkih in neverjetnemu dizajnu najdete na 
www.griffintechnology.com, www.facebook.com/griffintech ali Twittterju @griffintech.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.