ASBIS novice

Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
ASBIS predstavlja novi video portal

Junij 27, 2011

ASBIS predstavlja novi video portal

Novi portal na katerem so objavljene različne video vsebine o IT izdelkih na enem mestu.

Limassol (Ciper), 27. junij, 2011 – ASBISc Enterprises Plc., vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, na Srednjem Vzhodu in Afriki, je predstavil nov IT video portal http://channel.asbis.com.

“Novi video portal je idealno mesto za vse video predstavitve IT izdelkov, obveščanje o novih IT izdelkih v prihodu in raznimi uporabnimi nasveti,” je povedal Haljas Patapovic, ASBIS marketing direktor. “Novi spletni vir bo zagotovo zanimiv za proizvajalce, ki bodo na enostaven in hiter način predstavili nove izdelke in storitve, ter za partnerje in kupce, ki bodo dobili vse video informacije o novih IT tehnologijah na enem mestu.”

Portal zbira video vsebine o IT izdelkih na enem mestu, tako da uporabnikom ni potrebno preiskati več različnih spletnih mest, da bi našli ustrezno vsebino. Video portal nudi enostavno in preprosto navigacijo in direktne povezave do spletne B2B Asbis trgovine za nakup želenih izdelkov.

ASBIS video portal

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.