ASBIS novice

December 21, 2017
Asbis postal edini uradni distributer podjetja AccelStor.
December 12, 2017
EPICENTER LAN je serija tekmovalnih, a vseeno sproščenih igričarskih dogodkov – ...
Oktober 25, 2017
ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.
September 26, 2017
Iščete nove izzive?
September 14, 2017
Gorazd Bavdaž je s 1. septembrom nastopil funkcijo direktorja prodaje v ASBIS ...
Avgust 22, 2017
Poenostavite danes, odprite si vrata za jutri
Avgust 22, 2017
ASBIS je postal edini pooblaščeni distributer INFINIDAT rešitev v Sloveniji. ...
Julij 28, 2017
Doživite The Elder Scrolls Online: Morrowind na novem AMD Ryzen™ 3 procesorju.
Junij 29, 2017
Predstavitev najnovejše 64-Layer, TLC, Intel 3D NAND tehnologije
ASBIS predstavlja novi video portal

Junij 27, 2011

ASBIS predstavlja novi video portal

Novi portal na katerem so objavljene različne video vsebine o IT izdelkih na enem mestu.

Limassol (Ciper), 27. junij, 2011 – ASBISc Enterprises Plc., vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, na Srednjem Vzhodu in Afriki, je predstavil nov IT video portal http://channel.asbis.com.

“Novi video portal je idealno mesto za vse video predstavitve IT izdelkov, obveščanje o novih IT izdelkih v prihodu in raznimi uporabnimi nasveti,” je povedal Haljas Patapovic, ASBIS marketing direktor. “Novi spletni vir bo zagotovo zanimiv za proizvajalce, ki bodo na enostaven in hiter način predstavili nove izdelke in storitve, ter za partnerje in kupce, ki bodo dobili vse video informacije o novih IT tehnologijah na enem mestu.”

Portal zbira video vsebine o IT izdelkih na enem mestu, tako da uporabnikom ni potrebno preiskati več različnih spletnih mest, da bi našli ustrezno vsebino. Video portal nudi enostavno in preprosto navigacijo in direktne povezave do spletne B2B Asbis trgovine za nakup želenih izdelkov.

ASBIS video portal

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.