ASBIS novice

December 21, 2017
Asbis postal edini uradni distributer podjetja AccelStor.
December 12, 2017
EPICENTER LAN je serija tekmovalnih, a vseeno sproščenih igričarskih dogodkov – ...
Oktober 25, 2017
ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.
September 26, 2017
Iščete nove izzive?
September 14, 2017
Gorazd Bavdaž je s 1. septembrom nastopil funkcijo direktorja prodaje v ASBIS ...
Avgust 22, 2017
Poenostavite danes, odprite si vrata za jutri
Avgust 22, 2017
ASBIS je postal edini pooblaščeni distributer INFINIDAT rešitev v Sloveniji. ...
Julij 28, 2017
Doživite The Elder Scrolls Online: Morrowind na novem AMD Ryzen™ 3 procesorju.
Junij 29, 2017
Predstavitev najnovejše 64-Layer, TLC, Intel 3D NAND tehnologije
ASBIS predstavlja Dell dodatke za prenosnike

Februar 18, 2011

Dell

ASBIS predstavlja Dell dodatke za prenosnike

Podjetje ASBIS je od Dell Inc. (DELL) pridobilo ekskluzivne pravice za distribucijo novih računalniških dodatkov v 18. državah Vzhodne Evrope.


KUPITE ONLINE

 AMD CPU Server Opteron Twelve Core Model 6176 SE

Limassol (Ciper) – ASBISC Enterprises PLC, eden največjih IT distributerjev v EMEA regiji, je od podjetja Dell Inc. (DELL) pridobil ekskluzivne pravice za distribucijo novega asortimana računalniških dodatkov za prenosnike v 18. državah Vzhodne Evrope.

V novem asortimanu boste našli 12 trendovskih dodatkov za prenosnike, ki so atraktivni za domače uporabnike in profesionalce.

Dell ovitki za prenosnike, nahrbtniki, torbe in torbe za ženske bodo na voljo pri vseh večjih prodajalcih od 18. Februarja 2011. Asortima Dell dodatkov bomo postopoma širili. Za ogled novih izdelkov kliknite tukaj.

ASBIS je uradni distributer Dell prenosnikov in namiznih računalnikov za Slovenijo. Imamo tudi ekskluzivno zastopstvo za 12.7 cm / 5" tablične telefone Dell Streak v 11 državah EMEA regije.

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) je eden od največjih distributerjev računalniških komponent in opreme priznanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima poslovne enote v 26 državah in več kot 1000 zaposlenih in 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah na svetu. Za več informacij obiščite www.asbis.com.

O DELL-u
DELL Inc. je multinacionalna IT korporacija s sedežem v mestu Round Rock, Texas, ZDA. Podjetje razvija, prodaja in nudi podporo računalniškim sistemom, drugim IT izdelkom in storitve. Že več kot 26 let je Dell s svojo blagovno znamko prisoten po vsem svetu in ima več kot 96.000 zaposlenih. Za več informacij obiščite www.dell.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.