ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS ekskluzivno predstavlja Dell Streak

Avgust 02, 2010

Dell

ASBIS ekskluzivno predstavlja Dell Streak

Asbis se je s podjetjem Dell Inc. (DELL), dogovoril za ekskluzivne pravice za distribucijo njihovega novega izdelka, 12,7 cm (5”) tabličnega računalnika Dell Streak v 11 državah v EMEA regiji.

Press-release

ASBISC Enterprises PLC, vodilni svetovni distributer IT komponent in izdelkov na trgih EMEA, se je s priznanim proizvajalcem računalnikov, s podjetjem Dell Inc. (DELL), dogovoril za ekskluzivne pravice za distribucijo njihovega novega izdelka, 12,7 cm (5”) tabličnega računalnika Dell Streak v 11 državah v EMEA regiji.

dell streakDell Streak, ki je osnovan na Android operacijskem sistemu, je ultimativna naprava, namenjena sodobnemu uporabniku, ki želi dostop do informacij in podatkov kjerkoli in kadarkoli. Dell Streak je namenjen zabavi, komuniciranju preko socialnih omrežij, stalni povezanosti z internetom in navigaciji, hkrati pa je resnično mobilen. 12,7 cm (5”) zaslon, odporen na praske, je idealen za brskanje po internetu, branje in pisanje elektronskih sporočil, gledanje filmov, za poslušanje glasbe, za prenos podatkov z interneta, igranje iger in še veliko več. S 5 MP fotoaparatom ujemite vaše dragocene spomine v visoki ločljivosti, hkrati lahko posnamete tudi video posnetke. 

Wi-Fi, Bluetooth in 3G/GSM povezljivost omogoča izredno hiter dostop do informacij, zaradi česar bo brskanje po internetu čisti užitek. Uporabniki lahko preko Android Market portala prenesejo na svojo napravo ogromno število različnih dodatkov, iger in aplikacij, s katerimi bo uporabniška izkušnja več kot pozitivna. Poleg tega pa ga lahko uporabljate kot običajen mobilni telefon za pogovore in pošiljanje / sprejemanje SMS / MMS sporočil. Vgrajen 1GHz procesor zagotavlja hitro delovanje z nizko porabo energije. Zaradi svoje velikosti je bolj priročen kot prenosni računalnik in hkrati lahko zamenja kup naprav, ki ste jih do sedaj nosili s seboj. Dell Streak predstavlja novo tehnološko rešitev, ki vam omogoča več kot običajni prenosnik računalniki, ne glede na to ali ste doma, v službi ali v šoli.

 

ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) je mednarodno podjetje s sedežem na Cipru in je specializirano za distribucijo IT proizvodov svetovnih vodilnih proizvajalcev kot so Intel, Seagate, Western Digital, AMD, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer in Hitachi. Podružnice ima v 26 državah, več kot 1000 zaposlenih in 32.000 aktivnih kupcev v 70 državah po vsem svetu. Za več informacij obiščite stran www.asbis.com.

DELL
DELL Inc. je multinacionalna korporacija za informacijsko tehnologijo s sedežem v Round Rock, Teksas, Združene države Amerike, ki razvija, prodaja in nudi podporo za računalnike, dodatke za računalnike in računalniške storitve. Že več kot 26 let Dell zagotavlja tehnologijo, proizvode in storitve po celem svetu. Podjetje je eno izmed največjih na svetu na tem področju in zaposluje več kot 96.000 ljudi po celem svetu. Za več informacij obiščite stran www.dell.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.