ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
ASBIS razširil svoj distribucijski portfelj s programsko opremo BlackBerry

Oktober 24, 2016

ASBIS razširil svoj distribucijski portfelj s programsko opremo BlackBerry

Distribucijski dogovor, ki bo zagotovil cross-platform rešitve za povezovanje, zaščito in mobilnost podjetij v CEE in FSU regijah.

Limassol, Ciper - 20. oktober 2016 - ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), strokovnjak za distribucijo informacijskih in komunikacijskih izdelkov in rešitev na razvijajočih se trgih v regiji EMEA, je dodal v svoj distribucijski portfelj programsko opremo BlackBerry in storitve v srednji in vzhodni Evropi in FSU regiji.

Širitev svojega distribucijskega portfelja bo družbi prinesla priložnosti v visoko reguliranih in varnostno občutljivih sektorjih, kot so zdravstvo, vladne in finančne storitve. "Programska oprema BlackBerry je neprecenljiv dodatek k naši ponudbi," je povedal Serhei Kostevitch, predsednik uprave skupine ASBIS. "To bo okrepilo našo strategijo na zahtevnih trgih v SVE in FSU regiji in kot edini distributer bo tudi povečalo našo vrednost in izboljšalo našo diferenciacijo. Na splošno smo zdaj v boljšem položaju za podporo povpraševanju potrošnikov po varnih mobilnih rešitvah in v pomoč našim strokovnim partnerjem k rasti njihovih podjetij."

"CEE in FSU regije, nastajajoči in rastoči trgi, kjer želimo pustiti svoj vpliv, smo našli odličnega partnerja v skupini ASBIS, in skupaj bomo dosegli cilje," je dejal Richard McLeod, VP za globalne prodajne poti. "V začetku letošnjega leta smo na novo preoblikovali naš prodajni partnerski program, tako da lahko sedaj partnerji kot tudi skupina ASBIS bolje izkoristijo naše varnostne rešitve in programsko opremo. Skupaj smo danes sposobni nuditi podporo podjetjem v SVE in FSU regiji, ki iščejo varne mobilne rešitve in jim nudimo lažji dostop do BlackBerry programske opreme in storitev." BlackBerry nudi popolno zaupanje v svoje dobavne verige proizvoda in varnosti podatkov in zaupa vodilnih podjetij za varne mobilne komunikacije. Skupina ASBIS bo sedaj lahko ponudila svojim partnerjem programsko platformo, ki omogoča in upravlja varnost, mobilnost in komunikacijo med strojno opremo, programi, aplikacijami za mobilne naprave in interneta stvari. 

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) je prisoten v 23 državah, s sedežem na Cipru in je specializirano za distribucijo informacijskih in komunikacijskih izdelkov najnovejše tehnologije in rešitev globalnih dobaviteljev, vključno z Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Podjetje ima več kot 1.100 zaposlenih in 27.000 aktivnih kupcev v več kot 65 državah po vsem svetu. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja na www.asbis.com.

BlackBerry in z njimi povezane blagovne znamke, imena in logotipi so last BlackBerry Limited.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.