ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Gorazd Bavdaž je novi direktor prodaje v ASBIS Slovenija

September 14, 2017

ASBIS

Gorazd Bavdaž je novi direktor prodaje v ASBIS Slovenija

Gorazd Bavdaž je s 1. septembrom nastopil funkcijo direktorja prodaje v ASBIS Slovenija.

Gorazd ima več kot 12 let delovnih izkušenj v ICT industriji v mednarodnem poslovnem svetu. Glavnino kariere je izgradil v podjetju Halcom, kjer je bil zadolžen za prodajo na tujih trgih – tako v regiji, širše v EU, kot bolj oddaljenih trgih (npr. Maroko). Primarno se je fokusiral na prodajo programskih rešitev, glavne stranke, za katere je bil odgovoren, pa so bile finančne institucije oziroma banke.

Izkušnje, ki jih je pridobil v dosedanji karieri ter na tujih trgih oziroma v prodaji kompleksnih rešitev, bo poskusil razširiti tudi na področje prodaje produktov, ki jih na slovenskem trgu distribuira podjetje ASBIS. »Moj glavni cilj so zadovoljne stranke, zadovoljni ponudniki produktov, ki jih distribuiramo, ter seveda zadovoljni sodelavci. Želim in deloval bom v smeri, da se čim bolj približamo našim strankam in da skrbno zadovoljujemo njihova pričakovanja. Možnosti izboljšav je vedno veliko, ampak vpeljevati jih je mogoče le korak po koraku. Upam, da jih bodo stranke kmalu občutile same. Verjamem, da bo ASBIS kmalu prepoznan kot en od vodilnih distributerjev ICT opreme v Sloveniji,« je še dodal novi direktor prodaje.

Gorazd Bavdaž, direktor prodaje, skupaj z Marijo Pavelić, regijsko podpredsednico za Adriatic regijo.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.