ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS bo sponzor največjega košarkaškega dogodka tega leta

April 14, 2008

ASBIS bo sponzor največjega košarkaškega dogodka tega leta

ASBIS EuroCup Final Four 2008 se bo odvijal med 18. in 20. aprilom na Cipru

Limasol (Ciper), 14. april 2008 – ASBIS Group, vodilni distributer računalniških komponent in programske opreme na trgih EMEA je prevzel vlogo glavnega sponzorja največjega košarkaškega dogodka v letu 2008 – ASBIS EuroCup Final Four 2008 – ki bo potekal med 18. in 20. aprilom v mestu Limasol na Cipru.

ASBIS EuroCup Final Four 2008FIBA EuroCup je eno izmed dveh največjih evropskih moških košarkaških tekmovanj, ki potekajo pod sponzorstvom FIBA Europe. Letos po dogodek prvič potekal pod okriljem ciprske ekipe PROTEAS EKA AEL. V zadnjih 5 letih je ekipa uspešno sodelovala na tekmovanjih FIBA EuroCup.  

“ASBIS je ponosen, da lahko sodeluje na tako pomembnem tekmovanju”, je povedal  Marios Christou, vodja finančne službe pri ASBISu. “Veseli nas, da lahko prispevamo k tej vznemirljivi igri, ki odseva timsko delo, železno voljo in predanost - lastnosti, ki so prav tako pomembne za uspeh na konkurenčnem IT trgu. Prepričan, da bo ta dogodek zanimiv za udeležence in tudi za obiskovalce”.

Znaka na prvenstvu Final Four se smatra kot največji dosežek v evropski košarki. Finalne ekipe so:  Tartu Rock (Estonija), Barons LMT (Latvija), Dexia Mons Hainaut (Belgija) in PROTEAS EKA AEL (Ciper). Ciperska ekipa se bo pomerila z ekipo Dexia Mons-Hainaut v prvi polfinalni tekmi 18. aprila.


O ASBISu

ASBISc Enterprises PLC (ASBIS) je podjetje s sedežem na Cipru in je specializirano za distribucijo IT produktov vseh največjih svetovnih proizvajalcev kot so Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba in DELL. ASBIS ima svoje podružnice v 19 državah, več kot 900 zaposlenih, 20000 kupcev in letni prihodek v letu 2007 skoraj 1.4 bilijonov $. ASBIS ima tudi svoji blagovni znamki Canyon (MP3 predvajalniki, mrežni proizvodi in ostala dodatna računalniška oprema) in Prestigio (LCD monitorji, zunanje shranjevalne naprave ...). Za več informacij si lahko ogledate naše internetne strani www.asbis.com, www.prestigio.com in www.canyon-tech.com.
 


Media contact:
Victor Lukyanov
PR Manager
ASBISc Enterprises plc
E-mail: Victor.Lukjanov/at/asbis.net

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.