ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
ASBIS in Seagate označila 16 let uspešnega distribucijskega partnerstva

Junij 13, 2008

ASBIS in Seagate označila 16 let uspešnega distribucijskega partnerstva

ASBIS in Seagate označila 16 let uspešnega distribucijskega partnerstva in sodelovanja na področju shranjevalnih enot.

ASBIS in Seagate označila 16 let uspešnega distribucijskega partnerstva in sodelovanja na področju shranjevalnih enot.

Partnerstvo med obema podjetjema se je začelo že 12. Junija 1992, ko je ASBIS, ki je bil takrat majhno podjetje na področju trženja shranjevalnih enot, podpisal prvo pogodbo s katerim od globalnih proizvajalcev. Od tistega trenutka dalje smo se pri Asbisu usmerili v prodajo, marketing in ustvarjanje tržnega deleža za Seagate diske na področju celotne bivše Sovijetske Zveze, Centralne in Vzhodne Evrope, Srednjega Vzhoda in Severne Afrike.

Trenutno je Seagate še vedno eden od največjih dobaviteljev podjetja Asbis. V letu 2007, se je pri Asbisu prodaja trdih diskov povečala za 21.4% v primerjavi z letom 2006. V številkah to pomeni US$266m porat prodaje. V letu 2007, je podjetje ASBIS prodalo približno 4 milijone trdih diskov, v primerjavi z 3.3 milijona lanjsko leto.

Skozi vsa ta leta je tudi podjetje Seagate dalo priznanje uspehu podjetja Asbis saj so mu večkrat namenili naziv "Najuspešnejše distribucijsko podjetje na področju Vzhodne Evrope in bivše Sovjetske Zveze", "#1 distributer v bivši Sovjetski Zvezi" in "Fibre Champion". Prodaja Seagatovih diskov je v porastu od prvega dne sodelovanja.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.