ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
ASBIS je postal uradni distributer Ubiquiti Networks

Januar 16, 2019

Ubiquiti Networks

ASBIS je postal uradni distributer Ubiquiti Networks

SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper

Distributer z dodano vrednostjo ASBIS je podpisal pogodbo z Ubiquiti Networks in začel dobavljati celoten portfelj v vseh CIS državah (Kazahstan, Ukrajina, Belorusija, Moldavija, Armenija, Gruzija, Azerbajdžan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgizija), državah balkanskega območja (Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Romunija, Srbija, Slovenija), državah Baltika (Estonija, Litva, Latvija), v Ciper, Češko republiko, Grčijo, Madžarsko, Malto in na Slovaško. V regiji MEA ASBIS že deluje kot distributer izdelkov Ubiquiti.

Ponudba izdelkov vključuje notranje in zunanje Wi-Fi rešitve, dodatke, preklapljanje in usmerjanje, kar zagotavlja popolno pokritost trga MSP.

Podpis sporazuma o širjenju poslovanja prinaša naše sodelovanje z Ubiquiti na naslednjo raven. Ubiquiti izdelki omogočajo izdelavo zanesljivih in hitrih brezžičnih rešitev korporativnega razreda za notranjo uporabo in zagotavljanje povezave med pisarnami. Te prednosti, skupaj s konkurenčno ceno, ponujajo edinstvene priložnosti za uporabo Ubiquiti rešitev v projektih z najvišjim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, je povedal Georgii Saprykin, direktor za produkte in trženje, ASBISc Enterprises..

O podjetju ASBIS

Podjetje ASBISc PLC (WSE: ASB) je vodilni ponudnik dodane vrednosti, OEM in rešitev za IT, IoT, IoT, AI v CEE, FSU, MEA. Podjetje je specializirano za distribucijo dodane vrednosti (VAD), B2B tržne rešitve in distribucijo IKT izdelkov globalnih dobaviteljev. Sodelovanje z vodilnimi v IT industriji, strokovne skupine skupine konfigurirajo izdelke strojne opreme in elemente programske opreme, storitve v oblaku in tehnologije za ustvarjanje komercialno sprejemljivih rešitev. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja at www.asbis.si

O Ubiquiti omrežjih

Ubiquiti Networks je usmerjen v demokratizacijo omrežne tehnologije v svetovnem merilu - skupne pošiljke skoraj 85 milijonov naprav imajo ključno vlogo pri ustvarjanju omrežne infrastrukture v več kot 200 državah in ozemljih po svetu. Naše profesionalne izdelke za omrežje poganjajo naše UNMS in UniFi programske platforme za zagotavljanje visoko zmogljivega porazdeljenega dostopa do interneta in enotnega upravljanja informacijske tehnologije.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, logotip U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi in UFiber so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke Ubiquiti Networks, Inc. v Združenih državah in drugih državah. Za več informacij obiščite www.ubnt.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.