ASBIS novice

Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
ASBIS prejel prvo nagrado s strani  DELL-a!

April 25, 2008

ASBIS prejel prvo nagrado s strani DELL-a!

Pri ASBIS-u počaščeni ob prejemu nagrade za odlično pozicioniranje blgovne znamke in za povečanje prodaje s strani DELL-a!

Pri ASBIS-u počaščeni ob prejemu nagrade za odlično pozicioniranje blgovne znamke in za povečanje prodaje s strani DELL-a!

DELL distribution awardNagrado je predal predstavnik podjetja DELL Pim Dale, podpredsednik, Dell Emerging Countries, EMEA, na Dell Emerging Markets Partner Forumu, ki se je dogajal v Benetkah (Italija) od 11. do 13. Aprila letos.

Nagrado je prejel Laurent Journoud, ASBIS podpredsednik za prodajo in marketing. S tem je DELL priznal ASBIS kot podjetje, ki uspešno trži DELL produkte. Nagrada, ki se imenuje "New Partner of the Year FY'08" oz. "Novi partner leta 2008" je zelo pomembna, saj še povečuje odgovornost samega distributerja in s tem celotnega podjetja ASBIS.

To je prva DELL nagrada, ki jo je prejelo podjetje ASBIS od začetka sodelovanja v letu 2007. ASBIS prodaja DELL produkte v naslednjih državah: Rusija, Bolgarija, Turčija, srednji Vzhod, Ukrajina, Slovenija, Ciper, Belorusija, in Hrvaška.

 

 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.