ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS prejel prvo nagrado s strani  DELL-a!

April 25, 2008

ASBIS prejel prvo nagrado s strani DELL-a!

Pri ASBIS-u počaščeni ob prejemu nagrade za odlično pozicioniranje blgovne znamke in za povečanje prodaje s strani DELL-a!

Pri ASBIS-u počaščeni ob prejemu nagrade za odlično pozicioniranje blgovne znamke in za povečanje prodaje s strani DELL-a!

DELL distribution awardNagrado je predal predstavnik podjetja DELL Pim Dale, podpredsednik, Dell Emerging Countries, EMEA, na Dell Emerging Markets Partner Forumu, ki se je dogajal v Benetkah (Italija) od 11. do 13. Aprila letos.

Nagrado je prejel Laurent Journoud, ASBIS podpredsednik za prodajo in marketing. S tem je DELL priznal ASBIS kot podjetje, ki uspešno trži DELL produkte. Nagrada, ki se imenuje "New Partner of the Year FY'08" oz. "Novi partner leta 2008" je zelo pomembna, saj še povečuje odgovornost samega distributerja in s tem celotnega podjetja ASBIS.

To je prva DELL nagrada, ki jo je prejelo podjetje ASBIS od začetka sodelovanja v letu 2007. ASBIS prodaja DELL produkte v naslednjih državah: Rusija, Bolgarija, Turčija, srednji Vzhod, Ukrajina, Slovenija, Ciper, Belorusija, in Hrvaška.

 

 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.