ASBIS novice

Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Canyon-ov zunanji disk CN-HDD35B prejel naziv "SWP PRIPOROČA"

September 17, 2007

Canyon-ov zunanji disk CN-HDD35B prejel naziv "SWP PRIPOROČA"

Pri reviji SWPower so imeli v Septembrski številki test zunanjih diskov različnih proizvajalcev. Na samem testu se je disk odrezal več kot odlično saj je v številnih testih pometel z konkurenco!

Pri reviji SWPower so imeli v Septembrski številki test zunanjih diskov različnih proizvajalcev. Na samem testu se je disk odrezal več kot odlično saj je v številnih testih pometel z konkurenco in si zaslužil naziv "SWP PRIPOROČA"!

Iz revije:
"Canyon, blagovna znamka podjetja ASBIS, je na slovenskem tržišču že dodobra uveljavljena z izredno široko paleto proizvodov, zato smo si z zanimanjem ogledali izdelek z nekoliko suhoparnim imenom CN-HDD35B. Oznaka razkriva, da gre za zunanji trdi disk s kapaciteto 320 GB in podporo vodiloma eSATA in USB 2.0. Ohišje črne barve s klavirskim sijajem je zasnovano tako, da je primerno tako za ležečo kot tudi stoječo postavitev na mizo. Ker se na njem pozna vsak prstni odtis, je priložena krpica, podobna tisti za čiščenje očal. Vlogo indikatorja aktivnosti diska ima modra LED-dioda s Canyonovim logotipom. Pograjati moramo zasnovo blaženja vibracij, saj je disk ob resonanci postal nekoliko glasen, cenen gumb za vklop in zunanji napajalnik, ki bo delal gnečo že tako prevelikemuštevilu drugih računalniških kablov. V notranjosti Canyona CN-HDD35B je trdi disk Samsung Spinpoint T133, ki se vrti s 7200 obrati na minuto, opremljen pa je tudi z 8 MB predpomnilnika. Hitrostni testi so ob uporabi vodila eSATA pokazali, da je Canyon prava zverina, saj je v testu branja najbližjega konkurenta ugnal za več kot 65 odstotkov, najvišji rezultat pa je s 25 MB/s dosegel tudi na testu pisanja. Na USB 2.0 se je izkazal solidno, vendar se je pri tem nazorno pokazala omejitev vodila."
swpdiskec

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.