ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Canyon nahrbtnik za vaš novi prenosnik

September 11, 2007

Canyon nahrbtnik za vaš novi prenosnik

Podjetje Canyon že od nekdaj sledi modernim trendom in tako so pred kratkim predstavili nahrbtnik za prenosne računalnike CNR-NB1. Nahrbtnik je primeren predvsem za 15.4” zaslonske prenosnike, kar pa je tudi najpogostejši format prenosnika.

Podjetje Canyon že od nekdaj sledi modernim trendom in tako so pred kratkim predstavili nahrbtnik za prenosne računalnike CNR-NB1. Nahrbtnik je primeren predvsem za 15.4” zaslonske prenosnike, kar pa je tudi najpogostejši format prenosnika. Tržišče prenosnikov se nenehno povečuje, kar je še posebej vidno pri mladih, ki obiskujejo šole. Ti iščejo "cool" in moderne nahrbtnike, ki jih lahko uporabljajo za shranjevanje notesnika in istočasno za knjige in zvezke, MP3 predvajalnike, mobilne telefone, adapterje in še veliko ostalih stvari. Canyon nahrbtnik je idelana rešitev, ker je zelo prostoren in narejen iz vodoneprepustnih materialov. S tem se poveča zaščita vsebine nahrbtnika. Nahrbtnik je možno dobiti v oranžno-črni barvi, ki je zelo moderna kombinacija ko govorimo o "lifestyle" proizvodih. Proizvod bo možno kupiti že v začetku oktobra.
Več informacij na:  www.canyon-tech.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.