ASBIS novice

Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Canyon nahrbtnik za vaš novi prenosnik

September 11, 2007

Canyon nahrbtnik za vaš novi prenosnik

Podjetje Canyon že od nekdaj sledi modernim trendom in tako so pred kratkim predstavili nahrbtnik za prenosne računalnike CNR-NB1. Nahrbtnik je primeren predvsem za 15.4” zaslonske prenosnike, kar pa je tudi najpogostejši format prenosnika.

Podjetje Canyon že od nekdaj sledi modernim trendom in tako so pred kratkim predstavili nahrbtnik za prenosne računalnike CNR-NB1. Nahrbtnik je primeren predvsem za 15.4” zaslonske prenosnike, kar pa je tudi najpogostejši format prenosnika. Tržišče prenosnikov se nenehno povečuje, kar je še posebej vidno pri mladih, ki obiskujejo šole. Ti iščejo "cool" in moderne nahrbtnike, ki jih lahko uporabljajo za shranjevanje notesnika in istočasno za knjige in zvezke, MP3 predvajalnike, mobilne telefone, adapterje in še veliko ostalih stvari. Canyon nahrbtnik je idelana rešitev, ker je zelo prostoren in narejen iz vodoneprepustnih materialov. S tem se poveča zaščita vsebine nahrbtnika. Nahrbtnik je možno dobiti v oranžno-črni barvi, ki je zelo moderna kombinacija ko govorimo o "lifestyle" proizvodih. Proizvod bo možno kupiti že v začetku oktobra.
Več informacij na:  www.canyon-tech.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.