ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
Asbis postal distributer Toshibe v Sloveniji

Februar 02, 2007

Toshiba

Asbis postal distributer Toshibe v Sloveniji

Asbis Enterprises bo odslej prek svojih podružnic skrbel za distribucijo prenosnikov v vsej regiji Adriatik, poleg Slovenije torej še na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Albaniji. Dogovor z Asbisom je dopolnitev Toshibinega sodelovanja z obstoječimi distributerji v regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža v regiji Adriatik.

Podjetje Asbis d.o.o. je postalo distributer Toshibinih prenosnikov v Sloveniji. Toshiba European Computer Systems je namreč razširil distribucijsko partnerstvo s podjetjem Asbis Enterprises, enim največjih distributerjev računalniške opreme v Evropi. Asbis Enterprises bo odslej prek svojih podružnic skrbel za distribucijo prenosnikov v vsej regiji Adriatik, poleg Slovenije torej še na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Albaniji. Dogovor z Asbisom je dopolnitev Toshibinega sodelovanja z obstoječimi distributerji v regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža v regiji Adriatik.

Asbis trenutno skrbi za distribucijo prenosnikov znamke Toshiba v drugih delih Evrope, Rusije, Afrike in Bližnjega vzhoda. Pripojitev regije Adriatik bo kupcem zagotovila prednosti Asbisovega poznavanja Toshibinih izdelkov in storitev.

»V zadnjem letu je Toshiba zabeležila povečano povpraševanje po njenih mobilnih izdelkih v regiji Adriatik, zato je širitev na te trge dobra poslovna odločitev,« je dejal Sandor van der Ham, regijski generalni direktor za jugovzhodno Evropo pri Toshibi. »Asbis ima uveljavljeno bazo potrošnikov, s katero se za Toshibo odpirajo nove možnosti na teh hitro rastočih trgih. Gre za logično dopolnitev naših obstoječih distribucijskih partnerstev v Evropi.«

»Lansko leto se je močno povečalo povpraševanje po prenosnih računalnikih v regiji Adriatik, ta trend pa se nadaljuje tudi letos. Ekonomski kazalci kažejo solidno rast, ki jo lahko pričakujemo tudi v prihodnje,« je povedal Alan Mitrović, podpredsednik za jugovzhodno Evropo pri Asbisu. »V partnerstvu s Toshibo bomo okrepili našo ponudbo prenosnikov z vodilnimi izdelki, namenjenimi širokemu krogu uporabnikov.«

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.