ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS podpisal distribucijsko pogodbo z AVG za EMEA regijo

Februar 26, 2010

ASBIS podpisal distribucijsko pogodbo z AVG za EMEA regijo

Sporočilo za javnost: ASBIS je podpisal ekskluzivno distribucijsko pogodbo z AVG Technologies, razvijalcem največkrat prenešenega Antivirusnega programa na svetu.

Press-release

Moskva (Ruska federacija), februar 26, 2010 – ASBISC Enterprises PLC, specialist za distribucijo IT izdelkov v EMEA regiji, je podpisal ekskluzivno distribucijo s podjetjem AVG Technologies, razvijalcem največkrat prenesenega Antivirusnega programa. 

ASBIS je postal ekskluzivni distributer AVG programske opreme za domačo in poslovno uporabo v 22 državah, vključno z Centralno in Vzhodno Evropo, Severno Afriko, Rusko federacijo in CIS regijo. 

“Na globalnem tržišču antivirusnih programov je podjetje AVG Technologies eno izmed najbolj prepoznavnih,” je povedal Laurent Journoud, Executive Vice-President sales and marketing at ASBIS. “Zadovoljni smo, da smo dodali AVG programsko opremo v naš portfolio in prepričani smo, da bo status ekskluzivnega distributerja prinesel našim kupcem veliko prednosti in ugodnosti.”

“Zelo sem navdušen nad sklenjenim partnerstvom s podjetjem ASBIS. Za AVG je izjemnega strateškega pomena in zagotavlja trden temelj za prihodnji razvoj našega poslovanja v 22 državah,” je povedal Gareth Williams, Vice President Sales za EMEA regijo, AVG Technologies. “Naš glavni cilj pri izbiri ekskluzivnega distributerja za omenjeno regijo je bil, da izberemo podjetje z zmogljivostmi svetovnega razreda v prodaji, trženju, tehnični podpori, logistiki in financah, kot tudi s široko pokritostjo preko lokalnih pisarn v vsaki državi. Naši pogoji so bili zelo strogi, vendar jih ASBIS v celoti izpolnjuje. Nad zmogljivostmi na vseh ravneh organizacije smo zelo navdušeni. V ASBIS B2B spletno trgovino smo implementirali sistem, s katerim kupec pridobi licenco samo z nekaj kliki. Na tak način lahko izpolnimo zahteve kupcev hitro in zanesljivo, skupaj z odličnimi pred in poprodajnimi storitvami - Vem, da bodo to kupci v vseh regijah zelo cenili.”

AVG Technologies izdelki

AVG uporabnikom zagotavlja preprost uporabniški vmesnik in proaktivno zaščito proti vsem škodljivim oblikam virusov za domače in poslovne uporabnike. Z osnovno programsko opremo Anti-Virus in Internet Security, podjetje AVG nudi še Anti-Virus plus Firewall in edinstveno Identity Protection varnostno rešitev. 

  • AVG Anti-Virus 9.0 uporabnike ščiti pred virusi, spywareom in ostalimi škodljivimi datotekami. Vključuje tudi edinstveno AVG LinkScanner tehnologijo, ki ščiti pred škodljivimi spletnimi stranmi.
  • Z AVG Anti-Virus & Firewall 9.0, uporabniki v paketu dobijo AVG Anti-Virus 9.0 in napredni AVG Firewall (Požarni zid), ki ščiti pomembne datoteke in osebne informacije pred hekerji in vohunskimi programi.
  • AVG Internet Security 9.0 je kombinacija večplastne zaščite za varnost uporabnikov, ko so povezani s svetovnim spletom. AVG Identity zaščita in LinkScanner neprekinjeno spremljajo in ščitijo uporabnika pred krajo podatkov in vohunjenjem.
  • AVG Identity Protection je profesionalna rešitev za varno spletno bančništvo in nakupovanje prek spleta.
  • AVG Anti-Virus Business Edition 9.0 za poslovne uporabnike, za nemoteno poslovanje vključno z LinkScannerjem in napredno zaščito proti phising napadom in požarnim zidom.
  • AVG Internet Security Business Edition 9.0 za nemoteno poslovanje v kombinaciji s hitro in pametno zaščito. Odlična kombinacija z anti-virusom in požarnim zidom.
  • AVG File Server Edition 9.0 je hitra in varna zaščita za strežniške postaje.
  • AVG Email Server Edition 9.0 je učinkovita zaščita, ki zaposlene ščiti pred nezaželeno pošto, virusi, črvi, spywareom in phising napadi.

O podjetju AVG Technologies
AVG je globalni razvijalec zaščitne programske opreme, ki varuje več kot 110 milijonov domačih uporabnikov in manjših podjetij pred rastočimi internetnimi grožnjami, virusi, nezaželeno pošto, spletnim prevaram in hekerji. AVG ima skoraj dve desetletji izkušenj v boju z internetnim kriminalom in enega najbolj naprednih laboratorijev za odkrivanje, razvoj in zaščito proti internetnim grožnjam po vsem svetu. AVG izdelke prodaja več kot 6,000 prodajalcem, partnerjem in distributerjem, vključno z Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart, in Yahoo! www.avg.com.

O podjetju ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru, je vodilni distributer IT izdelkov priznanih blagovnih znamk, kot so Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba in DELL. Asbis ima podružnice v 26 državah in več kot 1000 zaposlenih, 32,000 aktivnih kupcev in 1.5 bilijona $ letne prodaje v letu 2008. Za več informacij obiščite www.asbis.com

Za več informacij kontaktirajte:

Haljaš Patapovič
Channel Marketing Director ASBIS
phone: +375-29-6582178
http://www.asbis.com

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.