KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

2006
Izberite prvo leto
Show
lines
Skupaj
3
lines found

ASBIS news

Januar 30, 2006
Predstavljamo vam zelo uporabno stran za primerjavo in iskanje diskov http://www.hddinfohub.com/.
Januar 27, 2006
NOVO NA ZALOGI! Naši ponudbi Prestigio notesnikov smo dodali še sestavljene notesnike. Notesniki so sestavljeni v celoti, testirani, nekateri imajo že prednaložen operacijski sistem. Notesnik samo kupite in ga postavite na polico v vašo trgovino! Trenutno je na zalogi sestavljen model notesnika NOBILE 1520, v kratkem pa bomo ponudbo dopolnili. Sestavljene notesnike najdete pod produktno skupino PC MOBILE. Nekateri sestavljeni notesniki imajo že prednaložen operacijski sistem. Še vedno pa imamo v svoji ponudbi tudi prenosnike po komponenteh, pri katerih lahko poljubno izbirate konfiguracijo in prenosnik popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam.
Januar 09, 2006
Limassol, Ciper; 28. november 2005 - ASBISc Enterprises Ltd. (ASBIS), vodilni distributer računalniških komponent na področju centralne in vzhodne Evrope, je sklenil dogovor s Pioneer Europe NV o distribuciji celotnega prodajnega programa Pioneer optičnih pogonov (ODD), ki velja za vse države, kjer je prisoten Asbis, vključujoč Rusijo, Ukrajino in Afriko.
http://asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci