Za našo pisarno v Trzinu iščemo:

Produktnega vodjo blagovne znamke – pametni telefoni, tablice, prenosniki (m/ž)

Vaša vloga:

Kot produktni vodja blagovne znamke boste odgovorni za prodajo blagovne znamke Prestigio(pametnih telefonov, tablic, prenosnikov, avto kamer, GPS-ov, pametnih ur,…). Odgovorni boste za vzpostavitev ter vzdrževanje dobrih odnosov z dobavitelji in centralnimi produktnimi vodji skupine ASBIS ter za uspeh produktne linije v našem B2B portfelju. Prav tako boste odgovorni za prodajo določenim ključnim kupcem (mobilnim operaterjem, trgovinam, spletnim trgovinam), ki jim boste poleg svoje blagovne znamke prodajali tudi ostale produkte iz našega portfelja. 

Dodatno bodo vaše odgovornosti vključevale:

  • strateško planiranje, identifikacijo poslovnih priložnosti ter zapiranje poslov,
  • upravljanje različnih produktnih linij ter zalog,
  • poslovno poročanje ter vodenje različne produktne administracije.

V tej vlogi boste poročali neposredno vodji prodaje. Delali boste skupaj s kolegi v pozitivnem ter sodelovalnem delovnem vzdušju v organizaciji, ki deloma spominja na start-up, hkrati pa sledi uveljavljeni strukturi ter procesom mednarodne korporacije. Imeli boste priložnost potovati ter širiti svoje poslovno omrežje preko različnih dogodkov in prezentacij.

Glede vas:

Če se lahko opišete kot ‘lačni prodaje’, ste predani ter timski igralec, izzivi vas motivirajo, imate dobre prezentacijske veščine ter ste se pripravljeni učiti – v tem primeru se boste dobro ujeli v vlogi produktnega vodje. Relevantna tehnična znanja, vsaj 3 leta delovnih izkušenj, poznavanje slovenskega trga ter vzpostavljeni kontakti s pomembnimi igralci na trgu ter partnerji, so za nas bolj pomembni kot formalna izobrazba. 

Kako se prijavite:

Če ocenjujete, da ste pravi za razpisano delovno mesto, nam v prijavi pojasnite, kako bi pristopili k izzivom produktnega vodje ter kako bi vam lahko ASBIS pripomogel pri razvoju vaše kariere. Pošljite vaše spremno pismo ter CV (v angleščini) vodji kadrovske službe, Jagodi Mažuran na zaposlitev@asbis.si

Veselimo se sodelovanja z osebo, ki nam bo pomagala napredovati v našem poslu - če ste to vi, komaj čakamo, da se srečamo z vami!