Rešitve za konferenčne sobe

Kupite ONLINE

Prestigio Multiboard Interaktivni zaslon

S Prestigio MultiBoard zaslonom in aplikacijo za delitev zaslona lahko digitalizirate vsak sestanek

Prestigio nudi večje zaslone na dotik z računalnikom, ki so idealni za poslovne predstavitve. Skupaj s programsko opremo za povezljivost predstavljajo fleksibillno rešitev za konferenčne sobe.

MultiBoard zasloni so na voljo z zasloni na dotik v velikosti 55” do 98” in zmogljivim računalnikom, ki je zasnovan na Windows Pro operacijskem sistemu. 

O rešitvi

Računalnik z zaslonom na dotik ali MultiBoard je enostavna, multifukcijska naprava. Ena naprava nadomesti projektor, računalnik, tablo in zaslon. Primerna je na naslednja opravila: 

  • Korporativni treningi in seminarji
  • Prodajne predstavitve
  • Različni sestanki
  • Konferenčni klici in spletni seminarji z sodelujočimi na drugih lokacijah

Resnična interaktivnost

MultiBoard lahko uporabljate enako kot tablico: odpirate datoteke, brskate po internetu, predvajate video posnetke, rišete, zapisujete opombe in komunicirate preko video aplikacij za komunikacijo. Ob predstavitvi vam niti ni potrebno stati ob MultiBoardu. Prezentirate lahko tudi preko mobilne naprave ali uporabljate vašo mobilno napravo kot zaslon na dotik (uporabite brezplačno EasiConnect aplikacijo). Prav tako se lahko povežete z mobilnimi napravami vaših kolegov in delite vsebino na zaslonu. Vse, kar potrebujete, je brezžično omrežje in aplikacije.