KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ki postavlja višje standarde za centre podatkov.
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ki združuje tipkovnico, sledilno tablico in miško. V tipke vgrajeni senzorji omogočajo samodejno in neopazno prehajanje med tipkanjem in uporabo kazalca. Prva intuitivna tipkovnica na svetu Click&Touch bo na voljo avgusta pod znamko Prestigio.
Maj 03, 2019
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično tehnologijo za reševanje nekaterih najtežjih in najbolj zanimivih izzivov na svetu.
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za svoje sisteme za shranjevanje, vključno z edinstvenim jamstvom za razpoložljivost podatkov.
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. Vsaka aplikacija lahko izkoristi vrhunske funkcije, vključno s storitvami Rescue Data Recovery, Seagate Secure, DuraWrite, SkyHawk Health Management in ImagePerfect.
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet infrastrukturni dogodek svoje vrste!
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
http://asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci