KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

Novice

Junij 26, 2002
XIOtech Corporation je razkrila svojo SANbuilder liijo aplikacijsko naravnanih storage rešitev za zdravstvo. XIOtech-ov SANbuilder for Healthcare Applications je bil potrjen za storage uporabo s strani ALI Technologies, Epic Systems in Eclipsys. SANbuilder for Healthcare Applications vsebuje najboljše profesionalne storitve, storage programsko in strojno opremo, usposabljanje, podporo in implementacijske smernice kot zagotovilo za uspešno namestitev SAN-a v zdravstveno okolje.
Junij 26, 2002
QLogic Corp. uvaja nov standard Fibre Channel host bus adapterjev (HBAs) s predstavitvijo QLogic SANblade 2340 serije, družine 133MHz PCI-X izdelkov, ki podvojijo storage prenos skozi standardne PCI izdelke.
Junij 26, 2002
Intel Corporation je objavil, da je začel na trg pošiljati prvi mobilni mikroprocesor na svetu, ki deluje na 2 gigahertzih (GHz). Novi Mobile Intel Pentium 4 Procesor - M ponuja izjemno učinkovitost za poslovne in domače notesnike, omogoča bogatejšo uporabo Interneta , povečanje poslovne učinkovitosti in nove aplikacije, kot npr. brezžične igre.
Junij 20, 2002
Intel Corporation je na trg poslal Intel Celeron procesor na 1.80 GHz. Procesor predstavlja Intelovo najhitrejšo ponudbo za segment namiznih osebnih računalnikov.
Junij 20, 2002
Intel Corporation predstavlja več kot ducat strežniških "building block" izdelkov - vključujoč osnovne plošče, ohišja, RAID kontrolerje in server management programsko opremo - primernih za OEM system builders and product integrators partnerje. Kar nekaj teh novih strežniških platform je baziranih na Intel Xeon procesorju in Intel E7500 naboru.
Junij 20, 2002
TEAC CD-552E 52x pogon "pretaka" podatke s hitrostjo do 7.8 MB/s in je s povprečnim dostopnim časom 120 ms zelo učinkovit pomočnik pri dnevni uporabi podatkov na CD-ROM-ih.
Junij 13, 2002
Eurologic Systems so objavili najnovejši dodatek k njihovi večrat nagarjeni seriji SANbloc. SANbloc 2Gb RAID je 2 Gigabita-na-sekundo (2Gb) Fibre Channel RAID mrežni sistem z dvojnim zunanjim 2Gb fibre channel RAID krmilnikom, ki omogoča preko 6x izboljšavo z minimalno večjo ceno v primerjavi z 1Gb SANbloc sistemi.
Junij 13, 2002
Alcatel so izbrali Intel Media Switch za stikalno osnovo v novih Alcatel OmniSwitch stackable produktih. Alcatel bodo vgrajevali Intel Media Switch IXE2424 10/100+Gigabit napravo, Layer 2/3/4 switch/router, ki omogoča proizvajalcu razvoj sistemov, ki omogočajo široko pasoven prenos zvoka, slike in podatkov.
Junij 13, 2002
Dell, HP in Intel delajo skupaj na definiranju komplementarnega in združljivega Serial Attached SCSI in Serial ATA storage standarda, ki bo uporabnikom ponudil več možnosti pri ceni in uporabnosti.
Junij 05, 2002
Tandberg Data ASA so objavili dobavljivost prve 2U razširljive Autoloader naprave, Tandberg SuperLoader SDLT3520L, ki uporablja SDLT220 tračno enoto in SuperLoader DLT1280L, ki uporablja DLT1 tračno enoto.
Junij 05, 2002
Intel Corporation so obelodanili zmogljivostna pričakovanja za prihajajoči Intel Itanium 2 processor, ki naj bi zadovoljil kar največ pričakovanj enterprise segmenta. Z višjo hitrostjo obdelave, mikro arhitekturnimi razširitvami naj bi strežniki in delovne postaje s tem procesorjem dosegale od 1,5 do 2 kratno zmogljivost trenutnih.
Junij 05, 2002
Seagate Technology razkril novo U serijo X, kot prvi disk narejen specialno za potrebe ne-tradicionalne trge. U serija X je namenjena cenovno občutljivim aplikacij, ki zahtevajo najboljšo zanesljivost, tiho delovanje in malo kapaciteto. To so aplikacije kot so Xbox sistem iz Microsoft-a, jukebox-i, kopirni stroji, POS sistemi in poceni računalniki.
Junij 03, 2002
Intel ICC - V Sloveniji. Prisostvuje tudi ASBIS SI. Pridite do našega kotička, bomo kakšno rekli...
http://asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci