KJE KUPITI

Asbis nudi široko paleto računalniških in drugih izdelkov širom Slovenije. Prodajna mesta najdete na naši spletni strani v rubriki Kje kupiti

2002
Show
lines
Skupaj
13
lines found

ASBIS news

November 25, 2002
V ASBIS SI smo uvedli doplačilo za podaljšanje garancije pri trdih diskih. Proizvajalci Seagate, Maxtor in IBM (ASBIS je uradni distributer) ponujajo za svoje izdelke 1 letno garancijo. Za obdobje od enega leta do dveh let pa lahko po novem pri nas doplačate 1+1 podaljšanje za vse tri proizvajalce.
September 16, 2002
ASBIS je bil počaščen z Fastest Growing Disti World Wide Award s strani podjetja IBM. Ta najnovejša nagrada izraža uspešno pot ASBIS-a postati Izbrani Dobavitelj ključnih računalniških komponent na rastočih trgih Evrope.
Julij 23, 2002
Chaintech matične plošče ponovno v Sloveniji. Izredno zanimiv njihov najnovejši paket Apogee.
Julij 18, 2002
Poletje je tukaj. Digitalni aprat že imate, kaj pa dodatne kartice, ki vam omogočajo bistveno več posnetkov?? Tukaj je za vas SimpleTech in ASBIS s svojo ponudbo. Smart media, Compact Flash in Multimedija kartice.
Junij 03, 2002
Intel ICC - V Sloveniji. Prisostvuje tudi ASBIS SI. Pridite do našega kotička, bomo kakšno rekli...
Maj 20, 2002
ASBIS rulles again... Tudi v nagradni igri Discover your world je bilo uspešno slovensko podjetje in sicer Geutebruck Adria d.o.o., ki si je prislužilo potovanje v Kenijo... Izmed 485 podjetij širom Evrope so bili eno od 32 podjetij, ki so zbrali več kot 1000 točk in tako sodelovali v nagradnem žrebanu...
Maj 14, 2002
Končala se je velika Maxtor nagradna igra "BIG IN JAPAN". Poglejte si utrinke iz žrebanja kjer bosta dva srečneža potovala v Korejo bodrit slovensko reprezentanco.
April 15, 2002
ASBIS SI - ponovno na zalogi modeli Scott monitorjev. Po krajšem premoru zaradi objektivnih težav spet v prodaji.
Marec 11, 2002
ASBIS SI - na novi lokaciji. Nov naslov, telefoni, faks...
Februar 13, 2002
ASBIS SI začenja kar nekaj promocijskih programov, ki bodo na voljo za naše partnerje. Poglejte pod menijem Akcije. V igri so tudi potovanja, pa Svetovno prvenstvo v/na Koreji/Japonskem....
Januar 22, 2002
ASBIS SI je začel z dobavo grafičnih in zvočnih kartic Mercury. Grafične kartice bazirajo na ATI in NVIDIA GeForce2 ter GeForce3 naboru čipov.
Januar 09, 2002
Intel korporacija so predstavili njihov najzmoglivejši Pentium 4 procesor, ki teče s hitrostjo 2.2 GHz ali 2,2 milijarde ciklov v sekundi. Zgrajen je na podlagi Intel-ove najnaprednejše tehnologije izdelave in s tem postavlja nov nivo visoko zmogljivih osebnih računalnikov, ki svoje zmogljivosti pokažejo zlasti pri obdelavi digitalne glasbe, fotografije, videa in seveda najzahtevnejših aplikacij.
Januar 03, 2002
ASBIS SI pričenja z normalno prodajo jutri 04.01.2002. Zahvaljujemo se vam za uspešno sodelovanje in se nadejamo še uspešnejšemu letu 2002.
http://asbis.si/info/press.xhtml
Izberite prvo leto
Vsi meseci