ASBIS novice

December 21, 2017
Asbis postal edini uradni distributer podjetja AccelStor.
December 12, 2017
EPICENTER LAN je serija tekmovalnih, a vseeno sproščenih igričarskih dogodkov – ...
Oktober 25, 2017
ASBIS obeležuje 10. obletnico uspešnega partnerstva z Dellom.
September 26, 2017
Iščete nove izzive?
September 14, 2017
Gorazd Bavdaž je s 1. septembrom nastopil funkcijo direktorja prodaje v ASBIS ...
Avgust 22, 2017
Poenostavite danes, odprite si vrata za jutri
Avgust 22, 2017
ASBIS je postal edini pooblaščeni distributer INFINIDAT rešitev v Sloveniji. ...
Julij 28, 2017
Doživite The Elder Scrolls Online: Morrowind na novem AMD Ryzen™ 3 procesorju.
Junij 29, 2017
Predstavitev najnovejše 64-Layer, TLC, Intel 3D NAND tehnologije
Seagate Pulsar XT.2

Oktober 06, 2011

Seagate, SSD, HDD, server

Seagate Pulsar XT.2

Izjemno zmogljiv SSD, za podjetja in profesionalno uporabo - industrijski standard SPC.

KUPITE ONLINE


 Seagate Pulsar XT.2 SSD

 


Izjemno zmogljiv SSD, za podjetja in profesionalno uporabo - industrijski standard SPC


Seagate je pričel z distribucijo Pulsar® XT.2 solid state drive (SSD), za podjetja in profesionalna okolja. Pulsar.2™ SSD, je prvi "Multi-Level Cell" (MLC) Flash- SSD iz podjetja, ki izdeluje trde diske za profesionalno uporabo (29. julij).

Pulsar XT.2 SSD ima enonivojski NAND (SLC) s 6Gb/s SCSI (SAS) vmesnikom in je najhitrejši pogon v Seagate asortimanu izdelkov. SSD z velikostjo 6.35 cm, je na voljo v kapacitetah do 400GB in je optimiziran za kompleksne, delovne obremenitve, ki so tipične za poslovna okolja kot so spletne transakcije (OLTP), podatkovne baze ali spletno indeksiranje ter spletna pošta.

Pulsar.2 SSD je bil narejen specifično za velike podatkovne centre, za razliko od tipičnih MLC SSD pogonov, za manj zahtevnejše uporabnike, ki imajo slabšo integriteto podatkov in manjšo zanesljivost delovanja kot je zahtevano za poslovne aplikacije. Pogon je na voljo v kapacitetah do 800GB in samodejno zazna in popravi veliko število napak, ki bi lahko ogrozile normalno delovanje pogona. Pulsar.2 SSD podpira 6Gb/s SAS in Serial ATA (SATA) 6Gb/s vmesnika za primarni in sekundarni strežnik za shranjevanje podatkov.

“Večina proizvajalcev SSD pogonov se ne zaveda potreb, ki jih imajo poslovna okolja,” je povedal Jim Handy, Objective Analysis. “Ni pomemben samo vmesnik kot je SAS, optika ali PCIe in tudi ne najvišja raven vhodno-izhodnih operacij na sekundo (IOPS). Brez celovite integritete podatkov in zanesljivosti je SSD pogon ničvreden za večino poslovnih uporabnikov. V podjetju Seagate, ki je vodilno pri razvoju in izdelavi SSD pogonov za poslovna okolja, razumemo želje strank in potrebo po integriteti podatkov ter zanesljivosti.”

Pulsar® XT.2 zmogljivost skladna z industrijskim standardom - SPC-1C meritve

Pulsar XT.2 400GB SSD je skladen s strogimi standardi organizacije Storage Performance Council (SPC), nevtralnim konzorcijem, ki določa, vodi in promovira industrijske standarde - merila za skladno in trajno vrhunsko zmogljivost naprav. Nove SPC-1C meritve so pokazale, da Pulsar XT.2 SSD zagotavlja trajno zmogljivo delovanje za poslovna okolja pri katerih mora naprava delovati nemoteno 24/7, neodvisno od zahtevnosti procesov.

Seagate Pulsar XT.2 SSD z enonivojskim NAND (SLC) je dosegel rezultat* SPC-1C 20,008.82 SPC-1 IOPS s povprečnim odzivnim časom 2.05 milisekunde v obdobju 10 minut v primerjavi s SPC-1C testom zanesljivosti, kjer je dosegel rezultat 20,011.07 IOPS s povprečnim odzivnim časom 2.08 milisekunde v obdobju več kot štirih ur.
 

* Podrobnosti Seagate Pulsar XT.2 SSD SPC-1C Rezultatov:
http://www.storageperformance.org/results/benchmark_results_spc1c/#c00012
 


Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.