ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Prestigio miške - serija karbon

Marec 25, 2009

Prestigio miške - serija karbon

Pri podjetju Prestigio so na predstavili serijo izdelkov, ki bodo prepoznavni po živo rdeči barvi in vzorcu karbonskih vlaken.

 

 

Bluetooth wireless laser mouse

Miška PJ-MSL2B, je visoko zmogljiva Bluetooth® brezžična laserska miška, ob kateri vas bo navdušila njena odzivnost, učinkovitost in hitrost. Vgrajeno ima napredno lasersko tehnologijo za neverjetno natančnost z senzorjem občutljivosti do 1600 DPI. Bluetooth®  tehnologija poskrbi za zanesljivo brezžično povezovanje. Model PMSL2B ima že priložene dve alkalni AAA bateriji in podpira vse Microsoft Windows operacijske sisteme, vključno z Visto. Miška je oblikovana s poudarkom na nizki teži in ergonomski obliki. 

wireless laser mouseMiška PJ-MSL je napredna brezžična laserska miška s petimi gumbi in gumbom za nastavitev občutljivosti senzorja do 1600 DPI.  Z računalnikom se poveže s pomočjo radio frekvenčne tehnologije z 2.4GH in mini USB donglom. Z enim kompletom dveh alkalnih baterij zdrži do 650 ur delovanja. Miška je na voljo v treh velikostih: 

Tretji model miške kot predhodnici prinaša visoko zmogljivost, odzivnost in učinkovitost delovanja. Za nastavitev funkcij po meri ima na voljo 5 gumbov in gumb za nastavitev občutljivosti senzorja do 1600 DPI. Miška je na voljo v treh velikostih:

Miške so del nove Prestigio karbon kolekcije, v kateri so na voljo še atraktivne naprave za shranjevanje in spletne kamere.

Miške bodo kmalu na voljo v Asbis B2B spletni trgovini 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.