ASBIS novice

Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
"Kaj si želijo punce?" - novi Leather Drive v "Pink" barvi

September 22, 2007

"Kaj si želijo punce?" - novi Leather Drive v "Pink" barvi

Novi Prestigio Leather Data Flash v "pink" barvi je v prvi vrsti namenjen nežnejšemu spolu, ki ceni kombinacijo prvovrstne uporabnosti in modernega dizajna z veliko mero ženstvenosti. Novi usb ključek je le uvod v novo linijo edinstvenih produktov, ki dvigujejo moderno tehnologijo na višjo raven.

Prestigio Leather Data Flash Limited EditionNovi Prestigio Leather Data Flash v "pink" barvi je v prvi vrsti namenjen nežnejšemu spolu, ki ceni kombinacijo prvovrstne uporabnosti in modernega dizajna z veliko mero ženstvenosti. Novi usb ključek je le uvod v novo linijo edinstvenih produktov, ki dvigujejo moderno tehnologijo na višjo raven

Ta naprava ni samo za ženske je pa zelo privlačna in ženstvena. Je zelo zmogljiva in enostavna za uporabo, ne zahteva dodatnih sitnosti z namestitvijo programske opreme in ne zahteva porabljenega časa za prebiranje suhoparnih navodil. Potrebujete nekaj sekund da napravo priklopite na USB port in že ste pripravljeni za uporabo tega enkratnega izdelka.

Lahek Prestigio Leather Data Flash brez težav spravite tudi v najmanjšo torbico in svoje dragocene podatke nosite s seboj kamor koli se odpravite. Celoten izgled je predvsem usmerjen v potrebe ženske populacije, saj "pink" barva usnja daje občutek glamuroznosti in modernega dizajna. Je sploh kdaj usb ključek izgledal bolje ?

Ravno zaradi celotnega izgleda naprave in lepe škatlice v katero je spravljena naredi Prestigio Data Flash idealno darilo. 

Pri nas vemo da je izgled pomemben!

3D wiev

Značilnosti naprave:

  • Modeli : 512MB/1GB/2GB/4GB
  • Gonilniki: Nameščanje gonilnikov ni potrebno, razen za Windows 98
  • Dimenzije: 82mm x 27mm x 15mm
  • Napajanje: Ne potrebuje zunanjega napajanja
  • Barva: Pink usnje
  • Teža: 30g

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.